8 στιγμιότυπα θηλασμού στη μικρή και μεγάλη οθόνη που θα μας μείνουν αξέχαστα! (βίντεο)

Ο θηλασμός είναι μία μοναδική εμπειρία για κάθε νέα μαμά και φυσικά οι αγαπημένες μας ταινίες και σειρές δε θα μπορούσαν παρά να συμπεριλάβουν την τρυφερή αυτή στιγμή της μητρότητας στα σενάριά τους.

8 στιγμιότυπα θηλασμού στη μικρή και μεγάλη οθόνη που θα μας μείνουν αξέχαστα! (βίντεο)

Πώς όμως αντιμετώπισαν οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες το θηλασμό; Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε!

1. «Σουσάμι Άνοιξε»
Μία αγαπημένη σειρά της δεκαετίας του '70 που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Σε ένα επεισόδιο του 1977 η Buffie Sainte-Marie θηλάζει το γιο της Cody και εξηγεί στο Μεγάλο Πουλί τι είναι ο θηλασμός: «Πολλές μαμάδες ταΐζουν με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά τους. Όχι όλες, είναι όμως πολλές!»

Με αυτά τα απλά λόγια η Buffie έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλες τις νέες μανούλες που την παρακολουθούν. Ο θηλασμός δεν πρέπει να είναι ταμπού και όλοι οι γονείς πρέπει να είναι σε θέση να εξηγήσουν στα παιδιά τους γιατί αυτή η τρυφερή στιγμή είναι κάτι το απόλυτα φυσικό.

{youtube}7-L-Fg7lWgQ{/youtube}

2. «Οικογένεια Gilmore»
Οι περιπέτειες της μαμάς Lorelai και της κόρης της Rory, μας κρατούσαν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα για χρόνια ολόκληρα! Σε ένα επεισόδιο της τρίτης σεζόν, μία μαμά θηλάζει το μωρό της στο εστιατόριο του Luke. «Από πότε πρέπει αυτό να γίνεται αποδεκτό; Τα παλιά χρόνια καμία γυναίκα δε θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο δημόσια» ήταν το σχόλιο του Luke και ήταν αρκετό για να κάνει τις Lorelai και Rory έξαλλες, όπως φυσικά και εμάς!

{youtube}iHR4GR30SeQ{/youtube}

3. «Sex and the City»
Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως! Τέσσερις δυναμικές γυναίκες με την Carrie Bracho να ξεχωρίζει , μας θυμίζουν πόσο όμορφο είναι να είσαι γυναίκα! Στην 5η σεζόν η Μiranda προσπαθεί να θηλάσει το γιο της και η Carrie την κοιτάζει σοκαρισμένη! «Το στήθος σου είναι τεράστιο!». Όποιος νομίζει ότι ο θηλασμός είναι κάτι εύκολο, κάνει μεγάλο λάθος!

{youtube}U98Y4mj-mc4{/youtube}

4. «Τα φιλαράκια»
Η σειρά που όλοι λατρέψαμε, λατρεύουμε και θα λατρεύουμε όσα χρόνια και αν περάσουν! Οι έξι φίλοι με τις περιπέτειές τους, μας χάρισαν αμέτρητες στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης! Σε ένα επεισόδιο η Carol θηλάζει τον μικρό Ben στο διαμέρισμα της Monica, ενώ ο Chandler και ο Joey αισθάνονται φανερά άβολα. «Αυτό είναι το πιο φυσικό και όμορφο πράγμα στον κόσμο! Ο γιος μου απολαμβάνει το γεύμα του!» τους αποστόμωσε αμέσως ο Ros και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο!

{youtube}787oUztO36Q{/youtube}

5. «The Hangover»
Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων. Σε μία σκηνή η Heather Graham υποδύεται μία στρίπερ που θηλάζει το μωρό της και οι πρωταγωνιστές αδυνατούν να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους. Μία σκηνή με πολύ γέλιο που μας υπενθυμίζει ότι ο θηλασμός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδέεται με σεξουαλικές σκέψεις.

{youtube}sW3jqTTZ0Yc{/youtube}

6. «Rugrats»
Οι περιπέτειες της οικογένειας Rugrats είναι από τις πιο όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Σε ένα επεισόδιο, τα δίδυμα Phil και Lil θυμούνται τον τρόπου που τα θήλαζε η μαμά τους όταν ήταν μικρά και αναπολούν τη ζεστασιά και την ευχαρίστηση που ένιωθαν στην αγκαλιά της. Μην ξεχνάτε! Ο θηλασμός είναι μοναδική εμπειρία τόσο για τη μαμά όσο για το μωρό.

{youtube}6tva9iMh7Fg{/youtube}

7. «2 Βroke Girls»
Σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς με τις νεαρές πρωταγωνίστριες, μία μαμά θηλάζει τον αρκετά μεγαλύτερο από 2 ετών γιο της και γίνεται αντικείμενο σχολιασμό των υπαλλήλων του εστιατορίου. « Πολλές μαμάδες θηλάζουν τα παιδιά τους για περισσότερο καιρό από ότι συνηθίζαν παλαιότερα» εξηγεί η Caroline στο Max και φυσικά έχει απόλυτο δίκιο.

{youtube}Ug96N4viZSg{/youtube}

8. «Τα πεθερικά της συμφοράς»
Ο Ben Stiller και ο Rober De Niro δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας! Ο Greg πίνει κατά λάθος μητρικό γάλα το οποίο και αμέσως φτύνει, ενώ ο πεθερός του, εμφανίζεται με το θήλαστρο που χρησιμοποιεί για να δώσει το γάλα στον εγγονό του.

{youtube}4xoVutcfKNk{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved