Γονείς συμβουλεύουν μελλοντικούς γονείς! Ένα πανέμορφο βίντεο που θα σας συγκινήσει!

Σε λίγους μήνες θα φέρετε στον κόσμο το μωρό σας και ήδη καθημερινά ακούτε δεκάδες συμβουλές από φίλους και συγγενείς. Οι συμβουλές που ακολουθούν είναι λίγο διαφορετικές από τις άλλες, πιο ουσιαστικές, και πρέπει πάντα να τις έχετε στο μυαλό σας!

Γονείς συμβουλεύουν μελλοντικούς γονείς! Ένα πανέμορφο βίντεο που θα σας συγκινήσει!

Γονείς συμβουλεύουν μελλοντικούς γονείς σε ένα πραγματικά πολύ όμορφο και γλυκό βίντεο! Τα παιδιά τους, άλλαξαν τις ζωές του αλλά και τους ίδιους. Μέσα σε λίγα λεπτά, διαφορετικά ζευγάρια, δίνουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές που έχετε ακούσει και που εύχονται κάποιος να είχε πει και στους ίδιους πριν γίνουν γονείς.

1. Μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι γύρω σας. Εσείς ξέρετε ότι σαν γονιός θέλετε το καλύτερο για το παιδί σας και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για αυτό.

2. Ακολουθήστε το πρόγραμμα όσο μπορείτε! Δε θα τα προλάβετε διαφορετικά και όσο και αν το θέλετε η μέρα δεν έχει 28 ώρες, αλλά μόνο 24!

3. Όταν νιώθετε ότι πνίγεστε, ότι δεν αντέχετε άλλο, πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Το να είσαι γονιός δεν είναι καθόλου εύκολο και σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστείτε ένα μικρό διαλειμματάκι.

4. Ανακαλύψτε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μικρού σας από νωρίς και αγαπήστε τον έτσι όπως είναι!

5. Προετοιμαστείτε για το αναπάντεχο! Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί!

6. Διαμορφώστε για το μωρό σας το δικό του χώρο. Τον χρειάζεται!

7. Απολαύστε την κάθε στιγμή και κρατήστε όσο πιο πολλά ενθύμια μπορείτε! Η αναμνήσεις σας σε μερικά χρόνια θα είναι ανεκτίμητες!

8. Ακόμα και αν κάποιες φορές δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε όλους σας τους ρόλους, δεν πειράζει, δεν χάλασε και ο κόσμος! Μη μαγειρέψετε μία μέρα, μην κάνετε τίποτα καθίστε στον καναπές ή παίξτε με το μωρό σας.

9. Μην ξεχνάτε να είστε ευγνώμονες για το μωρό σας! Σίγουρα θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές, το μικρό όμως αυτό θαύμα αξίζει κάθε κόπο και κάθε θυσία!

10. Το πιο σημαντικό! Προετοιμαστείτε να αγαπήσετε κάποιον πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved