Αυτές οι τέσσερις μαμάδες μακιγιάρονται από τις κόρες τους! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! (εικόνες)

Η σχέση μαμάς και κόρης είναι από τις πιο όμορφες και όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

Αυτές οι τέσσερις μαμάδες μακιγιάρονται από τις κόρες τους! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! (εικόνες)

Αυτά τα τέσσερα κορίτσια λατρεύουν τις μαμάδες τους και φυσικά θέλουν για αυτές ό,τι καλύτερο! Αυτό ακριβώς τους ενέπνευσε την πιο όμορφη ιδέα για να αναζωογονήσουν την εμφάνιση και τη διάθεση των μαμάδων τους και το πέτυχαν! Πώς; Απλά αλλάζοντας το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους!

1.Ντόνα
Η Ντόνα είναι 52 ετών αν και όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία μοιάζει αρκετά νεότερη. Παρόλα αυτά, χρειαζόταν μία ανανέωση την οποία και ανέλαβε η κόρη της Χόλι!

Η Ντόνα πριν...

1koresmakigiaz1

«Η μαμά μου είναι πολύ όμορφη αλλά δεν αφιερώνει χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό της», λέει η Χόλι. «Θα στεγνώσει για παράδειγμα τα μαλλιά της μετά το μπάνιο αλλά δεν θα τα ισιώσει ή θα πάει να αγοράσει χρώμα βαφής αλλά τελικά βαριέται και δεν βάφει τα μαλλιά της.»

Η Ντόνα και η Χόλι μετά...

1koresmakigiaz2

2. Νίλμα
Η Νίλμα είναι 42 ετών και έχει αφήσει την εμφάνισή της τελείως στην τύχη της. Κάθε πρωί όταν ξυπνάει το μόνο που κάνει είναι να πιάνει τα μαλλιά της έναν κότσο, ενώ τα καλλυντικά στο σπίτι είναι σχεδόν ανύπαρκτα! Αυτό ακριβώς θέλει να αλλάξει και η κόρη της, Ζιζέλ!

Η Νίλμα πριν...

1koresmakigiaz3

«Η μαμά μου πρέπει να κόψει τα μαλλιά της» τονίζει η Ζιζέλ. «Θα ήθελα πολύ να την δω με ένα πιο μοντέρνο κούρεμα και ...λίγο κραγιόν»!

Η Νίλμα και η Ζιζέλ μετά...

1koresmakigiaz4

3. Μισέλ
Η Μισέλ παρά τα 50 χρόνια διαθέτει μία φυσική φρεσκάδα και έχει αυτό που λέμε, φυσική ομορφιά. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για την κόρης της, Ντάουν, και θέλει η μαμά της να δείχνει ακόμα πιο λαμπερή και ανανεωμένη, αφού ξέρει ότι έχει τις δυνατότητες!

Η Μισέλ πριν...

1koresmakigiaz5

«Το χρώμα της είναι επίπεδο και το στυλ αδιάφορο. Η μαμά μου όμως είναι νέα και δροσερή και αυτό θέλω να φανεί!»

Η Μισελ και η Ντάουν μετά...

1koresmakigiaz6

4. Λέσλι
Η Λέσλι είναι 58 ετών και έλαβε το όποιο όμορφο δώρο επετείου για τα 40 χρόνια γάμου από την κόρη της, Έρικα! Μία ολική ανανέωση που πραγματικά την κάνει να δείχνει άλλον άνθρωπο!

Η Λέσλι πριν...

1koresmakigiaz7

«Μακάρι να της αρέσει το αποτέλεσμα και να ασχολείται λίγο παραπάνω με την εμφάνισή της και στην καθημερινότητά της» δηλώνει η κόρη της

Η Λέσλι και η Έρικα μετά...

1koresmakigiaz8
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved