Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το δεύτερο παιδάκι τους θα ονομαστεί…

Ούτε ένας μήνας έχει περάσει από την στιγμή που βγήκε ανακοίνωση από το παλάτι, ότι το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το δεύτερό του παιδί, κι άρχισαν τα στοιχήματα για το όνομά του.

Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το δεύτερο παιδάκι τους θα ονομαστεί…

Τα ονόματα πολλά χωρίς φυσικά να είναι επιβεβαιωμένο τίποτα.

Ένας από τους πιο έγκυρους συγγραφείς που ασχολούνται με τη βασιλική οικογένεια, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, αποκάλυψε πως αν το μωρό είναι κοριτσάκι θα πάρει το όνομα της μητέρας του Ουίλιαμ, «Ελίζαμπεθ Νταιάνα Γουίντσορ».

«Στενοί φίλοι του Ουίλιαμ και η Κέιτ μου έχουν πει ότι εάν είναι κορίτσι θέλουν να την ονομάσουν Νταϊάνα. Συζητούσαν γυναικεία ονόματα πριν γεννηθεί ο γιος τους και τώρα ελπίζουν ότι το επόμενο παιδί τους θα είναι κορίτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία τους να τιμήσουν τη μητέρα του Ουίλιαμ. Δεν είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με την σκέψη ότι θα τη φωνάζουν Princess Di. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άντριου Μόρτον.

Ωστόσο αυτό που επεσήμανε ήταν το γεγονός ότι αν το παιδί πάρει αυτό το όνομα, άνθρωποι από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας θα γίνουν έξαλλοι λόγω της κακής σχέσης που είχαν με την Νταιάνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved