Ρούλα Ρέβη: Δείτε τη μητέρα της αγκαλιά με τον Αποστόλη Τότσικα! (εικόνα)

Η Ρούλα Ρέβη, για όσους δεν την γνωρίζουν, είναι η Ελληνίδα φωτογράφος των διασήμων.

Ρούλα Ρέβη: Δείτε τη μητέρα της αγκαλιά με τον Αποστόλη Τότσικα! (εικόνα)

Πρόσφατα έχει γίνει θέμα στα περιοδικά λόγω του γάμου της στο εξωτερικό με τον Αποστόλη Τότσικα. Η μεγάλη της αγάπη είναι η φωτογραφία γι αυτό και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος από προσωπικές της και επαγγελματικές της φωτογραφίες γνωστών ηθοποιών, μοντέλων, παρουσιαστών και τραγουδιστών.

Πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με όλους εμάς, μία φωτογραφία της μητέρας της όπου έχει αγκαλιά τον έρωτα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο μας ηθοποιό. Μάλιστα έγραψε από κάτω: «Α ρε μάνα... μας έλειψες»! Φυσικά τα likes έπεσαν βροχή και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν με ευαίσθητα λόγια την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πριν από λίγο καιρό είχε δώσει μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στο πόσο πολύ αγαπάει τη μητέρα της, αλλά και για ποιο λόγο μίσησε τον πατέρα της. «Έγινα ένα κορίτσι οργισμένο με όλους και με όλα, που άρχισε να έχει πολύ έντονη ζωή, να καπνίζει πολύ, να πίνει αλκοόλ, να κάνει συνεχείς απουσίες στο σχολείο, να μπαίνει σε χώρους αναρχικών, που τελικά άρχισε να μένει μόνο του από τα 17 του χρόνια. Κι όλο αυτό ξεκίνησε απ' τον μπαμπά μου. Ενώ του μοιάζω, μετά από όλα αυτά, συν το γεγονός ότι δεν δούλευε και δανειζόταν δεξιά κι αριστερά, με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, με έκανε κυριολεκτικά μέσα σε μία μέρα, να τον μισήσω! Κι έτσι, απομακρύνθηκα από την οικογένειά μου. Κυρίως, γιατί δεν άντεχα άλλο να βλέπω τη μητέρα μου λυπημένη. Γιατί εκείνη ήταν ο ήρωας της ζωής μου, το πρότυπό μου, η «κούκλα» μου, η «θεά» μου, η αγάπη μου η μεγάλη – αυτή και η αδελφή μου είναι οι μεγαλύτερες λατρείες της ζωής μου, πιο δυνατές και οι δύο κι από 10 άντρες μαζί... Έκανα πάρα πολλά για να φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή μας, κυρίως για να το συνειδητοποιήσει η μάνα μου και να το αποφασίσει η ίδια, αλλά δεν έφυγε ποτέ», είχε εξομολογηθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved