Δείτε γιατί οι γυναίκες έχουν κακή διάθεση 10 φορές τον χρόνο!

Μία μελέτη έχει δείξει ότι οι γυναίκες έχουν γενικά κακή διάθεση περίπου 10 ημέρες το χρόνο και για το ένα τέταρτο των περιπτώσεων ο λόγος είναι ο σύντροφός τους.

Δείτε γιατί οι γυναίκες έχουν κακή διάθεση 10 φορές τον χρόνο!

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «The Daily Mail» έδειξε ότι οι βασικοί λόγοι ήταν επειδή οι σύντροφοι τους, υποτιμούσαν τον κόπο τους και την προσπάθειά τους, να έχουν ένα σπίτι καθαρό και γενικά να τα προλαβαίνουν όλα μόνες τους.

Οι top πέντε κύριοι λόγοι που οι γυναίκες είχαν κακή διάθεση ήταν, να έχουν πάρει κιλά, ο σύντροφός τους να μην τις ακούει, να αισθάνονται κατάθλιψη, ο άσχημος καιρός και το να μην έχουν αρκετά χρήματα για την τεχνολογία όπως για παράδειγμα να έχουν δωρεάν γραμμή internet.

Η μελέτη επίσης έδειξε ότι η πλειοψηφία των γυναικών δήλωσε ότι μια-δυο ώρες και μόνο ήταν αρκετές για να ηρεμήσουν και να ξαναβρούν την ευτυχία τους, ενώ για μία στις πέντε γυναίκες, η παρέα με τα παιδιά τους ήταν αυτή που τις βοηθούσε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πώς το 68% των ανδρών δήλωσαν ότι χώρισαν, όταν η γυναίκα τους ή η φίλη τους είχε κακή διάθεση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved