Εγκυος η Σακίρα στο δεύτερο παιδί!

Στην τελετή λήξης του Μουντιάλ είχαν ξεκινήσει οι φήμες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη της διάσημης τραγουδίστριας Σακίρα και πλέον επιβεβαιώθηκαν. 

Εγκυος η Σακίρα στο δεύτερο παιδί!

Τελικά, η Σακίρα και ο σύντροφός της Ζεράρ Πικέ (ο άσος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα) θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Το πρώτο τους παιδί είναι ένα αγοράκι 18 μηνών.

Την αποκάλυψη έκανε ο συνάδελφος και φίλος της τραγουδίστριας, Κάρλος Βίβες, στο αμερικανικό δίκτυο Fox, ενώ, ούτως ή άλλως, η Σακίρα είχε δηλώσει προ μηνών πως αν της το επέτρεπαν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα ήταν ήδη έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Η είδηση έγινε γνωστή ταυτόχρονα με την ανακοίνωση γνωστού ανδρικού περιοδικού ότι η 37χρονη Κολομβιανή σταρ είναι η πιο σέξι γυναίκα του 2014! Πρόσφατα μάλιστα άγγιξε τα 100 εκατομμύρια likes στο facebook και μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες. Έχει αφήσει τον πλανήτη άφωνο με το διάσημο λίκνισμα των γοφών της, είναι ερωτευμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς ποδοσφαιριστές και έχει μαζί του έναν γιο. Μάλλον ο Θεός συμπαθεί τη Σακίρα και ακούει τις επιθυμίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved