Δώρο για τις μαμάδες από το Le Hammam και το Mothersblog.gr

Κάθε χρόνο, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζεται και τιμάται η μητέρα. Το mothersblog.gr σε συνεργασία με το Le Hammam , με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 11 Μαΐου, χαρίζει σε μία τυχερή μανούλα ένα τελετουργικό ομορφιάς και ευεξίας, από τις μυθικές βασίλισσες της ανατολής.

Δώρο για τις μαμάδες από το Le Hammam και το Mothersblog.gr

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ή να χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το καλύτερο δώρο.

ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΝΕΦΕΡΤΙΤΗΣ

To τελετουργικό ξεκινά με αρωματικό ατμόλουτρο – χαμάμ και συνεχίζεται με αρωματική απολέπιση με γαρδένια της Ταϊτής και αλόη, ενισχυμένη με ίνες μπαμπού που αφαιρεί τις τοξίνες, του ρύπους και τη λιπαρότητα, χαρίζοντας δέρμα βελούδινο και λαμπερό. Σειρά έχει το μασάζ με εξωτικό λάδι Μπαλινέζικου γιασεμιού, λωτού και πούδρα από χρυσό 18 καρατίων που ενεργοποιεί τη γυναικεία σας φύση και σας κάνει πιο θηλυκές και μοιραίες από ποτέ.

Το Le Hammam Kifissia είναι ένας από τους ομορφότερους, πολυτελέστερους boutique χώρους ευεξίας στην Ελλάδα. Μόλις το επισκεφτείτε θα το διαπιστώσετε! Βγαλμένο από τις χίλιες και μία νύχτες, δημιουργήθηκε για να προσφέρει χίλιες και μία απολαύσεις χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Μυστηριακή ατμόσφαιρα, παραμυθένια αρχιτεκτονική, χρυσές ψηφίδες και ανατολίτικη μουσική σας μεταφέρουν από την πρώτη στιγμή στο παραδοσιακό, αυθεντικό χαμάμ ενός Μαροκινού παλατιού.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=17098&url=mothersblog.gr|579|1750{/iframe}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved