Η απίστευτη ιστορία μίας γυναίκας που έκανε τη φίλη της παρένθετη μητέρα

Αρκετά ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, καταφεύγουν σε διάφορους τρόπους προκειμένου να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Η απίστευτη ιστορία μίας γυναίκας που έκανε τη φίλη της παρένθετη μητέρα

Μία γυναίκα που προσπαθούσε να κάνει χρόνια παιδί με τον σύζυγό της, πήρε την απόφαση να βρει παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το παιδάκι της. Επειδή όμως δεν επιθυμούσε να απευθυνθεί σε κάποιο γραφείο, το ζήτησε από τη φίλη της. Εκείνη δέχθηκε αμέσως να τη βοηθήσει.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η γυναίκα χώρισε με τον σύζυγό της. Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο άσχημο που της συνέβη, καθώς έμαθε ότι λόγω του διαζυγίου, δεν θα μπορούσε να έχει κανένα δικαίωμα πάνω στο παιδί που θα γεννιόταν, αφού δεν ήταν βιολογική του μητέρα!

Οι δικαστές σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούν να λύσουν με ευκολία τις υποθέσεις αυτές, γι'αυτό και προηγουμένως, οι γυναίκες που θέλουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο, ενημερώνονται λεπτομερώς για τους όρους της παρένθετης μητρότητας.

Μόλις έφτασε λοιπόν η ώρα του τοκετού και το παιδί γεννήθηκε, στα χαρτιά σα γονείς είχε τη γυναίκα που το κυοφορούσε και τον σύζυγο της φίλης της που έδωσε το σπέρμα. Η γυναίκα όχι μόνο δεν ήταν μητέρα του παιδιού αλλά δεν είχε και κανένα δικαίωμα πάνω στο μεγάλωμά του και στην ανατροφή του!

Τόσο οι δικηγόροι, όσο κι οι κοινωνικοί λειτουργοί έψαχναν να βρουν μία λύση και πράγματι τη βρήκαν . Αυτό που κατάφεραν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, ήταν να κανονίσουν να μεγαλώσουν από κοινού οι δύο γυναίκες το μωρό μαζί με τον άντρα.
Η γυναίκα όμως προκειμένου να αναγνωριστεί ως υπεύθυνη για το μεγάλωμα του μωρού, τα ξαναβρήκε με τον πρώην σύζυγό της! Μία πραγματικά απίστευτη ιστορία..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved