Ξεκινήστε δυναμικά την άνοιξη χωρίς κυτταρίτιδα με τα προϊόντα της WELEDA!

Βοηθήστε το σώμα σας να απαλλαγεί από όσα ο χειμώνας το έχει επιβαρύνει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Ξεκινήστε δυναμικά την άνοιξη χωρίς κυτταρίτιδα με τα προϊόντα της WELEDA!

Με τρία απλά βήματα, χυμός σημύδας για αποτοξίνωση, peeling σημύδας για λείανση και λάδι σημύδας για σύσφιξη. Mέσα σε 4 μόλις βδομάδες θα βιώσετε το αναζωογονητικό αποτέλεσμα της σημύδας στο σώμα σας.

Ιδανική θεραπεία τόσο για πρόληψη όσο και για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Μέσα σε 28 μόλις μέρες παρατηρείται σύσφιξη του δέρματος κατά 22% και λείανση κατά 21%!

ΛΑΔΙ ΚΑΙ PEELING ΣΗΜΥΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Η WELEDA, πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή καλλυντικών με συστατικά που προέρχονται από ελεγχόμενες βιολογικές καλλιέργειες, δημιούργησε ένα επαναστατικό λάδι κατά της κυτταρίτιδας. Το νέο λάδι της σημύδας σε συνδυασμό με ένα μείγμα από πολύτιμα βότανα και αιθέρια έλαια ( φύλλα σημύδας, εκχύλισμα δεντρολίβανο και ruskus, φύτρα σιταριού, κουκούτσια βερίκοκο και λάδι jojoba) προλαμβάνει αλλά και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα ενισχύοντας παράλληλα τον μεταβολισμό και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε 1-3 φορές την εβδομάδα το peeling σημύδας για το ντουζ. Φίνες κέρινες πέρλες από Carnauba και κερήθρα αναζωογονούν την μικροκυκλοφορία του δέρματος και τονώνουν την ενέργεια των κυττάρων και υποστηρίζουν τη φυσική αναγέννηση της επιδερμίδας

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΗΜΥΔΑΣ!

Το σώμα καταπονείται καθημερινά τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η WELEDA σας βοηθά να τονώσετε και να αναζωογονήσετε το σώμα σας, ενισχύοντας παράλληλα το ανοσοποιητικό σας σύστημα, με τον πρωτοποριακό, αγνό χυμό σημύδας από πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες.

Η σημύδα βοηθά στην απέκκριση των τοξινών και στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών από τον οργανισμό. Είναι ένα ιδανικό προϊόν για αποτοξίνωση ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα και ενισχύει τις ενέργειες του μεταβολισμού. Συνίσταται για εαρινή κουρά. Δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

*Διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

www.facebook.com/Weleda.Greece

twitter.com/WeledaGreece

www.weleda.gr

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.
Νικάνωρος 33-35, 54250 Θεσσαλονίκη,
Τηλ.:+302310856233, Φαξ: +302310821216

elovari@elovari.gr

www.elovari.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved