Ούτε στα όνειρά μας! Δείτε την πιο απίστευτη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ!

Την καλύτερη πρόταση γάμου έκανε ένας άντρας στην αγαπημένη του με τη βοήθεια εκατοντάδων ανθρώπων και την παντρεύτηκε εκείνη την στιγμή.

Ούτε στα όνειρά μας! Δείτε την πιο απίστευτη πρόταση γάμου που έγινε ποτέ!

Ο Τζάστιν οργάνωσε ένα ολόκληρο υπερθέαμα που θυμίζει σκηνή από ρομαντική ταινία και που πολλές γυναίκες θα ζηλέψουν μόλις το δουν.

Ο άντρας, προσκάλεσε την αγαπημένη του, Νίκι, σε ένα απλό δείπνο. Η πρόταση ξεκίνησε κάπως άδοξα με μια σκηνή ζηλοτυπίας... Ο άντρας δέχτηκε «επίθεση» από μια όμορφη γυναίκα που του έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο την ώρα που ήταν στο τραπέζι με την σύντροφό του.

Τότε πήγε στην τουαλέτα για να καθαριστεί ενώ η γυναίκα ξεκίνησε να κλαίει. Ο φύλακας του μαγαζιού και ένας υπάλληλος, πήγαν να την καθησυχάσουν και μετά από λίγη ώρα ο φύλακας άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει. Και αυτή είναι μόνο η αρχή...

Ξαφνικά όλο το μαγαζί άρχισε να χορεύει. Δεκάδες άνθρωποι έκαναν τον λεγόμενο συγχρονισμένο χορό «flash mob». Κι όμως! Εχει και συνέχεια! Η Νίκι ακολούθησε τον φύλακα που τη συνόδεψε έξω και εκεί αντίκρυσε ένα ακόμα πιο μεγάλο θέαμα με φώτα, συντριβάνια και πολλούς ανθρώπους να χορεύουν.

Εκείνη τη στιγμή, γύρισε ο αγαπημένος της ντυμένος με κοστούμι και της έκανε πρόταση γάμου που εννοείται πως δέχτηκε. Αλλά η ιστορία συνεχίζεται...

Δείτε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στο παρακάτω βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved