Ben Affleck: Θέλει όλες οι γυναίκες του κόσμου να θηλάζουν!

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο σέξι άντρες του Χόλιγουντ, όμως δεν μένει μόνο στη δόξα και την υστεροφημία του. Αντιθέτως, χρησιμοποιεί τη διασημότητά του για καλό σκοπό.

Ben Affleck: Θέλει όλες οι γυναίκες του κόσμου να θηλάζουν!

Ο διάσημος ηθοποιός και η Hillary Clinton βρέθηκαν προ ημερών σε συνέδριο υπέρ της αύξησης των γυναικών που θηλάζουν. Μία κίνηση που μπορεί να σώσει ζωές και συγκεκριμένα ζωές μικρών παιδιών, κάτω των πέντε ετών. Ο ίδιος, τόνισε στην ομιλία του ότι πρέπει να αυξηθεί το ποσοστό των γυναικών που θηλάζουν τα παιδιά τους καθώς το μητρικό γάλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού και τα προφυλάσσει από ασθένειες. Κάτι που θα μπορούσε να σώσει τις ζωές τόσων χιλιάδων παιδιών στις χώρες του τρίτου κόσμου όπου η θνησιμότητα παιδιών κάτω των πέντε ετών παρουσιάζει μεγάλη αύξηση.

Ο Affleck έχει ιδρύσει και έναν οργανισμό ονόματι Eastern Congo Initiative ο οποίος ενημερώνει τις γυναίκες για τα σημαντικά οφέλη του θηλασμού και παρακινεί τις νέες μητέρες να παρατείνουν όσο είναι δυνατόν τον θηλασμό τους στα παιδιά τους. Άλλωστε είναι πατέρας τριών παιδιών και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα μοναδικά οφέλη που έχει ο θηλασμός για το παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved