Θες να αποκτήσεις μία καλύτερη σχέση με το παιδί σου σε έναν χρόνο; Ξέρουμε πώς θα τα καταφέρεις!

Το διαδραστικό βιβλίο που σου υπόσχεται ότι σε 365 ημέρες θα γίνεις ένας πιο θετικός γονέας.

Θες να αποκτήσεις μία καλύτερη σχέση με το παιδί σου σε έναν χρόνο; Ξέρουμε πώς θα τα καταφέρεις!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ανατροφή του μικρού σου, είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί έντονα. Από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, προσπαθείς καθημερινά να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, ώστε να του δίνεις τα σωστά παραδείγματα, να έχεις έναν θετικό αντίκτυπο στη ζωή του και συγχρόνως, να το βοηθάς να εξελίσσεται στην αυτόνομη, ξεχωριστή προσωπικότητα που προορίζεται να γίνει. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, όσο προσεκτική και αν είσαι, όσο τακτικά και αν ενημερώνεσαι γύρω από θέματα που αφορούν στην ανατροφή των παιδιών, υπάρχουν φορές που κάνεις λάθη και απογοητεύεσαι με τον εαυτό σου.

Καλώς ή κακώς, δεν υπάρχει κάποιο βιβλίο με οδηγίες, το οποίο μπορεί να σου υποσχεθεί πως ακολουθώντας συγκεκριμένους κανόνες, θα γίνεις ο καλύτερος γονέας για το παιδί σου. Παρόλα αυτά, αν λάβουμε υπόψη μας τη φράση, «τα παιδιά είναι ένας καθρέφτης των γονιών», είναι εύκολο να καταλάβεις ότι στο χέρι σου είναι να προσφέρεις τις κατάλληλες βάσεις στο παιδί σου, βελτιώνοντας τη σχέση και την επικοινωνία σου μαζί του. Βέβαια, όλα αυτά χρειάζονται χρόνο, προσπάθεια και τις έμπειρες συμβουλές ενός ειδικού παιδαγωγού, ο οποίος θα σε κατευθύνει καθημερινά προς τις καλύτερες επιλογές.

Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει και ο συγγραφέας και παιδαγωγός Φώτης Παπαναστασίου, μέσα από το νέο του βιβλίο «365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες», το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πεδίο Πεδίο. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, διαδραστικό βοήθημα, το οποίο υπόσχεται πως το 2022, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις πιο ισχυρούς δεσμούς με το παιδί σου και να εξελιχθείς στον γονέα που θέλεις να γίνεις για εκείνο, πραγματοποιώντας ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα την ημέρα.

diadrastiko vivlio1


Ένα διαδραστικό βιβλίο που σε παρακινεί να γράψεις τη δική σου οικογενειακή ιστορία

Ακόμη και αν κάποιες φορές έχεις την ανάγκη από μία έμπειρη συμβουλή, μία καθοδήγηση από κάποια που έχει διανύσει ήδη μία φορά το «ταξίδι» της μητρότητας, η αλήθεια είναι πως έχεις κουραστεί να δέχεσαι εύκολες λύσεις, κοινότοπες νουθεσίες που σου υποδεικνύουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις ή πώς να μεγαλώσεις το μικρό σου. Συνεπώς, είμαι σίγουρη πως δεν θέλεις να διαβάσεις ένα ακόμη βιβλίο, το οποίο θα σου πει πώς θα γράψεις τη δική σου οικογενειακή ιστορία, αλλά ένα βιβλίο το οποίο θα σε εμπνεύσει να δημιουργήσεις την ιστορία που εσύ επιθυμείς για την οικογένεια σου. Διότι αυτό που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα, είναι κάποιον να σε παρακινήσει και να σε στηρίξει, ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει εσύ για την ανατροφή του παιδιού σου. Ακριβώς για αυτό, το χρήσιμο βιβλίο «365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες» του συγγραφέα Φώτη Παπαναστασίου, το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πεδίο, είναι το εγχειρίδιο που χρειάζεσαι το 2022 στη βιβλιοθήκη σου, ώστε να κατακτήσεις μία αποτελεσματική επικοινωνία αλλά και μία ουσιαστική σχέση ζωής με το μικρό σου.

diadrastiko vivlio2

Κάθε μήνα θα πλησιάζεις όλο και πιο κοντά στον μελλοντικό εαυτό σου ως πιο θετικός γονέας

«Τίποτα δεν είναι ταυτόχρονα τόσο υπέροχο και αγχωτικό, τόσο συναρπαστικό και απαιτητικό, όσο το να μεγαλώνεις παιδιά». Με αυτή την πρόταση σε καλωσορίζει ο Φώτης Παπαναστασίου σε ένα «ταξίδι» γνώσης, αυτογνωσίας και συγκίνησης, μέσα από το οποίο θέλει να σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το μικρό σου. Το βιβλίο του «365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες», είναι χωρισμένο σε ενότητες-στόχους, οι οποίες παρουσιάζονται αναλυτικά, ενώ όλες θεωρούνται εξίσου σημαντικές για την ανατροφή ενός παιδιού. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει ξεχωριστά tips, πρακτικές συμβουλές, ωφέλιμες δραστηριότητες και ασκήσεις, ώστε να παρακολουθείς την πορεία της κοινής σας προσπάθειας και στο τέλος κάθε μήνα, να μπορείς να καταγράφεις τα αποτελέσματα, ώστε να διαμορφώσεις νέους στόχους που θα αφορούν στην ανατροφή και τη σχέση που έχεις με το μικρό σου. Να είσαι σίγουρη πως ο Φώτης Παπαναστασίου, είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σε στηρίξει στη σωστή ανατροφή του παιδιού, αφού από το 2006 εργάζεται ως ειδικός παιδαγωγός σε τμήματα ένταξης και ειδικά δημοτικά σχολεία, διαθέτει μεταπτυχιακό στη σχολική ψυχολογία, ενώ έχει εκδώσει τρία χρήσιμα best sellers και συγκεκριμένα, το «Μαθησιακές Ευκολίες», το «ΔΕΠΥράζει» και το «Dyslexia Box» από τις Εκδόσεις Πεδίο.

diadrastiko vivlio3



Αν θέλεις η νέα χρονιά να είναι ένα νέο ξεκίνημα για την οικογένειά σου, αλλά κυρίως για την ανατροφή του παιδιού σου, τότε το διαδραστικό βιβλίο «365 – Γίνε πιο θετικός γονέας σε 365 ημέρες», το οποίο κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά εξώφυλλα, είναι το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου. Να είσαι σίγουρη πως ήδη από τον πρώτο μήνα, θα καταλάβεις ότι έχεις στο πλευρό σου έναν πολύτιμο «σύμμαχο», δηλαδή τον Φώτη Παπαναστασίου, ο οποίος θα σε βοηθήσει να γίνεις ο πιο θετικός γονέας για το παιδί σου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved