Αμερικανίδα στρατιώτης στο Ιράκ, πυροβολήθηκε στην μήτρα, όμως κατάφερε να μείνει έγκυος!

Η στρατιώτης Χάνα Κάμπελ ήξερε πως ποτέ δεν θα καταφέρει να κάνει παιδί, μετά από τον πυροβολισμό που δέχτηκε στην μήτρα στον πόλεμο του Ιράκ.

Αμερικανίδα στρατιώτης στο Ιράκ, πυροβολήθηκε στην μήτρα, όμως κατάφερε να μείνει έγκυος!

Η 29χρονη κοπέλα προσπαθούσε να αναρρώσει από τις πληγές της στο σώμα της, αλλά και στην ψυχή της, αφού έπρεπε να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι δε θα μπορούσε ποτέ να γίνει μητέρα όπως της είχαν εξηγήσει οι γιατροί.

Μια σφαίρα υψηλής ταχύτητας, είχε σχεδόν καταστρέψει τη μήτρα της, το πόδι της διαλύθηκε με αποτέλεσμα να της το ακρωτηριάσουν, ενώ τυφλώθηκε από το ένα μάτι.

Όμως η περίπτωση αυτής της γυναίκας είναι μια από αυτές που λες ότι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά αφού κατάφερε να διαψεύσει τους γιατρούς, μένοντας έγκυος, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις τους. Μάλιστα, όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι είναι έγκυος, τους είπε ότι μάλλον κάνουν λάθος, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η Χάνα έμαθε πως είναι έγκυος όταν πήγε να κάνει κάποια τεστ ρουτίνας. Μάλιστα ήταν ήδη 3 μηνών και δεν το είχε καταλάβει καν. Όταν πήρε τα αποτελέσματα από το τεστ ούρων και στην ανακοίνωση του γιατρού είδε ότι είναι έγκυος, η Χάνα σοκαρίστηκε και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Πήγε στο σπίτι, βρήκε τον σύντροφό της και με φωνή σιγανή του είπε πως είναι έγκυος. Ούτε η ίδια δεν το πίστευε και έτσι μπήκε στο αμάξι και επισκέφτηκε πάλι το γιατρό της.

Είναι το μικρό της θαύμα και αναμένει με αγωνία να μάθει αν τελικά έχει αγόρι ή κορίτσι. Η εγκυμοσύνη της είναι ένα υπέροχο κεφάλαιο στη ζωή της μετά την απίστευτη εμπειρία που έζησε στο Ιρακ η οποία άλλαξε τη ζωή της ολοκληρωτικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved