Κράτησε τη νεογέννητη κόρη του αγκαλιά, επτά μέρες πριν φύγει από τη ζωή!

«Ήταν η τελευταία του επιθυμία πριν πεθάνει να κρατήσει το μωρό του αγκαλιά» λένε τα μέλη της οικογένειας του άτυχου στρατιώτη Γκάρι Κόουλμαν από το Χάμσαιρ του Ηνωμένου Βασιλείου ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Κράτησε τη νεογέννητη κόρη του αγκαλιά, επτά μέρες πριν φύγει από τη ζωή!

Ο Γκάρι έμαθε για την ασθένειά του το Φεβρουάριο του 2011 και από τότε πάλευε για να καταφέρει να ζήσει. Όταν έμαθε ότι η σύζυγός του Τζόαν ήταν έγκυος, πραγματικά πέταξε στον ουρανό από ευτυχία, καθώς ήταν ένα δώρο που δεν περίμενε με τίποτα. Άλλωστε, με τόσες χημειοθεραπείες, πίστευαν και οι δύο πως δεν θα κατάφερναν να κάνουν δικό τους παιδί. Έτσι άρχισαν να ψάχνουν για να υιοθετήσουν.

Στο μεταξύ το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει για ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Πορτογαλία όπου πέρασε πραγματικά υπέροχα και μάλιστα τότε οι γιατροί τους διαβεβαίωναν πως η υγεία του Γκάρι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Όταν επέστρεψαν από το ταξίδι, η Τζόαν διαπίστωσε πως ήταν έγκυος και τότε πραγματικά ενθουσιάστηκαν. Μόνο που μόλις λίγο καιρό μετά, ήρθαν τα άσχημα νέα για την υγεία του Γκάρι.

Ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και οι γιατροί δεν του έδιναν καθόλου ελπίδες. Κατάφερε όμως να δει την κόρη του όταν γεννήθηκε αλλά και να την κρατήσει αγκαλιά, επτά μόλις μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Μάλιστα, πριν πεθάνει, ο Γκάρι φρόντισε να βγει στα μαγαζιά και να ψωνίσει ρούχα για τη μικρή του αλλά και κάρτες γενεθλίων μέχρι και τα 18 της χρόνια που θα της δίνει η μητέρα της στα χρόνια που θα έρθουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved