Δεκατέσσερα εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά (vid)

Δώστε όγκο στα λεπτά μαλλιά σας με αυτά τα μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα.

Δεκατέσσερα εντυπωσιακά χτενίσματα και κουρέματα που δίνουν όγκο στα λεπτά μαλλιά (vid)

Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και δυσκολεύεστε να τα χτενίσετε, τότε μάλλον θα πρέπει να επιλέξετε ένα κούρεμα που θα τα δίνει όγκο. Ακόμα και αν έχετε μακριά μαλλιά και δυσκολεύεστε να τα αποχωριστείτε, έχετε επιλογές.

Ένα καρέ μέχρι τους ώμους, φιλαριστό ή κανονικό που θα σας επιτρέπει να το χτενίζετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, είναι ίσως από τις πρακτικές επιλογές.

Επίσης, το bob κούρεμα και χτένισμα είναι μια εξαιρετική λύση για κοντά μαλλιά. Με ένα απλό φορμάρισμα τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα χτενισμένα και με τον απαραίτητο όγκο.

lepta mallia

Εξίσου καλή επιλογή είναι το χτένισμα με απαλές, κυματιστές μπούκλες τις οποίες μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στο σπίτι με ένα ηλεκτρικό ψαλίδι.

Το ασύμμετρο κούρεμα είναι ίσως από τις καλύτερες λύσεις για έξτρα όγκο στο μαλλί. Με λίγο αφρό, φορμάρετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι και έχετε ένα ανάλαφρο και όμορφο χτένισμα.

Αν λοιπόν τα μαλλιά σας είναι λεπτά δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και να πάρετε ιδέες τόσο για χτενίσματα όσο και για κουρέματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved