Τα παπούτσια που κάθε πολυάσχολη μανούλα πρέπει να φορέσει

Η καθημερινότητα μιας μανούλας είναι απαιτητική, ειδικά όταν συνδυάζει τη μητρότητα με την εργασία.

Τα παπούτσια που κάθε πολυάσχολη μανούλα πρέπει να φορέσει

Αν ο μέσος άνθρωπος, μία τυπική ημέρα ξοδεύει τέσσερις ώρες όρθιος, κάνοντας κατά μέσο όρο 8.000 με 10.000 βήματα, φαντάσου πόσο μεγαλώνουν οι αριθμοί για τις σύγχρονες μαμάδες που περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, όρθιες, φροντίζοντας το σπίτι, την οικογένεια και προσπαθώντας να παραμένουν συνεπείς επαγγελματίες!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως, σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες πάσχουν τέσσερις φορές περισσότερο από προβλήματα των ποδιών από ό,τι οι άνδρες. Σε αυτό ίσως οφείλεται και το γεγονός πως πολλές από εμάς, «θυσιάζουμε» την υγεία των ποδιών άρα και την ποιότητα ζωής μας στο βωμό του στυλ. Τα στενά, ψηλοτάκουνα παπούτσια που τόσο λατρεύουμε, έχουν ενοχοποιηθεί ως μία από τις πιο συχνές αιτίες πρόκλησης προβλημάτων στα πόδια. Δεν το λέμε εμείς αλλά η Αμερικανική ορθοπεδική Εταιρεία ποδιού και αστραγάλου (AOFAS).

Scholl 323 1

Πλέον δεν θα χρειαστεί να κάνεις καμία έκπτωση ούτε στο στυλ, αλλά ούτε και στην άνεσή σου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αναζητήσεις στο πλησιέστερο φαρμακείο τα ξεχωριστά ανατομικά υποδήματα Scholl που ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της ευρωπαϊκής μόδας, θα χαρίσουν στα πόδια σου την άνεση και το στυλ που πάντα ήθελες. Αν δεν μας πιστεύεις, μία βόλτα στο φαρμακείο θα σε πείσει!

Scholl 323 2

Ένα παπούτσι ελαφρύ και εξαιρετικά εύκαμπτο, που διαθέτει τα απαραίτητα δύο εκατοστά τακούνι, θα «ανεβάσουν» το στυλ σου και θα σου παρέχουν ένα πιο φυσικό και άνετο βάδισμα. Η κομψή τους εμφάνιση, σου επιτρέπει να τα φορέσεις στο γραφείο, στη βόλτα για τα ψώνια της εβδομάδας, ακόμη και σε κάτι πιο αξιοσημείωτο για σένα όπως η χριστουγεννιάτικη σχολική εκδήλωση των μικρών σου. Παράδειγμα, μία κομψή μπαλαρίνα με την προηγμένη τεχνολογία Memory Cushion®, διαθέτει τον κατάλληλο εσωτερικό πάτο από αφρώδες υλικό που βοηθάει στην αποσυμπίεση του ποδιού σου, ενώ συγχρόνως κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση που ασκείται στο πόδι. Είναι μία επιλογή που ισορροπεί την τεχνολογία με το στυλ, προσαρμόζεται αμέσως στην ανατομία του ποδιού και ανακτά το σχήμα έπειτα από κάθε σου βήμα. Επιπλέον, το αφρώδες υλικό με το «memory effect», όσο περπατάς προστατεύει το πόδι σου από τους συνεχείς κραδασμούς.

Scholl 5

Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά από μία μέρα ασταμάτητης εγρήγορσης και ορθοστασίας, τα πόδια σου όπως και εσύ, χρειάζονται λίγες ώρες χαλάρωσης. Παρότι μπαίνοντας σπίτι «χαμηλώνεις» κάπως ταχύτητα, στην πραγματικότητα συνεχίζεις να περπατάς το ίδιο έντονα, κουβαλώντας τα «οικογενειακά βάρη». Οφείλεις λοιπόν να χαρίσεις στα πόδια σου την ανάλογη σταθερότητα, όταν κρατάς στην αγκαλιά σου κάτι τόσο πολύτιμο όπως το αγγελούδι σου. Μην αφήσεις τα πόδια σου απροστάτευτα. Ένα ζευγάρι ζεστές παντόφλες με πάτο από την πατενταρισμένη τεχνολογία BioPrint®, θα κρατήσει σταθερό το πόδι σου στη φυσική του στάση, παρέχοντας μία άνετη υποστήριξη στην περιοχή της καμάρας και τη σωστή ευθυγράμμιση των κάτω άκρων. Ο πάτος BioPrint έχει δημιουργηθεί από ένα μείγμα φυσικού φελλού και καουτσούκ εξασφαλίζοντας μία τέλεια βάση για το πόδι σου και κάνοντας το περπάτημα ακόμη πιο εύκολο και ξεκούραστο.

Scholl 6

Μπορεί παλιότερα τα ανατομικά παπούτσια να είχαν συνδεθεί με την έννοια του «κλασικού», του «ορθοπεδικού», με προβλήματα «ταμπού» στα πόδια και κάποιος να τα αγόραζε μόνο έπειτα από μία επίσκεψη στο γιατρό, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι εσφαλμένες θεωρίες που ανήκουν στο παρελθόν. Τα ανατομικά και μοντέρνα παπούτσια της Scholl έρχονται να καταρρίψουν όλα τα παραπάνω.

Τα νέα σχέδια της Scholl, από τις Outdoor και Indoor Collection, μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα, όλες τις ώρες της μέρας, από γυναίκες, μανούλες, συζύγους, εργαζόμενες που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στον εαυτό τους. Μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις τη διαφορά. Εμείς μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως παρέα με αυτά, θα αγαπήσεις κάθε σου βήμα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved