Αυτά είναι τα τρία λάδια που πρέπει να φτιάξει κάθε μαμά πριν βγει στην παραλία

Όλες τρέχουμε καθημερινά για να περιποιηθούμε τα παιδάκια μας, που χρειάζονται την προσοχή μας και τη φροντίδα μας. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας!

Αυτά είναι τα τρία λάδια που πρέπει να φτιάξει κάθε μαμά πριν βγει στην παραλία

Έχεις και εσύ ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση. Γι’ αυτό μην ξεχνάς στο τέλος της ημέρας, όταν πια τα αγγελούδια σου κοιμούνται, να αφιερώσεις λίγα λεπτά για να φροντίσεις το σώμα σου. Άλλωστε, ιδιαιτέρως μετά την εγκυμοσύνη όλες έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα, όπως ραγάδες, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Υπάρχει τρόπος να τα καταπολεμήσουμε φυσικά;

Ανακαλύψαμε μερικά εξαιρετικά λάδια με ευεργετικές ιδιότητες, για να βοηθήσεις το δέρμα σου να λάμψει φυσικά και να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Το καλύτερο; Μπορείς να τα δημιουργήσεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα, προκειμένου να είσαι σίγουρη ότι περιέχουν μόνο αγνά υλικά. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τρεις μοναδικές συνταγές που κάνουν θαύματα!

Πες «αντίο» στις ραγάδες

Είναι αλήθεια, υπάρχει λύση στο πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε νέα μανούλα! Συνδυάζοντας τα κατάλληλα λάδια, μπορείς να μειώσεις σημαντικά τις ενοχλητικές ραβδώσεις και να ενισχύσεις την ελαστικότητα του δέρματός σου. Αυτό μπορεί να συμβεί εύκολα με τη χρήση σιτέλαιου και ελαίου σημύδας που συμβάλλουν τόσο στην πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπιση των ραγάδων που συχνά εμφανίζουμε μετά την εγκυμοσύνη, καθώς διατηρούν το δέρμα σφριγηλό.

Παράλληλα, το έλαιο τριαντάφυλλου και το καροτέλαιο βοηθούν στον φυσιολογικό σχηματισμό νέων ιστών στις ουλές που έχουν δημιουργηθεί, ενώ τα λιπίδια του ελαίου κάνναβης, λόγω της ομοιότητάς τους με αυτά του δέρματός μας διεισδύουν στην επιδερμίδα, ενυδατώνουν σε βάθος και ενισχύουν την κυτταρική μήτρα. Άφησε τη Φύση να φέρει νέα ζωή στο δέρμα σου, δημιουργώντας το παρακάτω μείγμα!

Τι θα χρειαστείς:

ELAIA1

Πώς θα το κάνεις:

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Ανάμειξε δύο μέρη σιτέλαιο με ένα μέρος έλαιο τριαντάφυλλου, ένα μέρος έλαιο σημύδας, ένα μέρος έλαιο κάνναβης και ένα μέρος καροτέλαιο, ανακατεύοντας καλά.

Στη συνέχεια, άπλωσε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του σώματος που έχουν ανάγκη. Άφησέ το να απορροφηθεί, χωρίς να το σκουπίσεις και επανάλαβε τη διαδικασία όσο συχνά και για όσο καιρό χρειάζεται.

Καταπολέμησε φυσικά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος

Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας απαιτεί πολλή προσπάθεια. Η σωστή διατροφή και η γυμναστική παίζουν σημαντικό ρόλο στην καταπολέμησή της. Πώς μπορείς όμως να βοηθήσεις το σώμα σου λίγο περισσότερο;

Χρησιμοποιώντας έλαιο κισσού έχεις τη δυνατότητα να μειώσεις σημαντικά τον όγκο των λιποκυττάρων και να απεγκλωβίσεις το νερό. Σε συνδυασμό με το έλαιο σημύδας θα τονώσεις τη λεμφική κυκλοφορία, βοηθώντας στην αποτοξίνωση του δέρματος, ενώ με το έλαιο δεντρολίβανου θα τονώσεις τη μικροκυκλοφορία. Η παρακάτω συνταγή θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις για πάντα τα ψωμάκια και την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Τι θα χρειαστείς:

ELAIO2


Πώς θα το κάνεις:

Ανάμειξε δύο μέρη έλαιο κισσού, με δύο μέρη έλαιο σημύδας και ένα μέρος έλαιο δεντρολίβανου, ανακατεύοντας καλά.

Έπειτα, άπλωσε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα «προβληματικά» σημεία του σώματος και κάνε τοπικά έντονο μασάζ ώστε να δημιουργήσεις στην περιοχή υπεραιμία. Κατόπιν άφησέ το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσεις. Επανάλαβε τη διαδικασία καθημερινά και για όσο καιρό χρειάζεται.

Το απόλυτο «μυστικό» για λάμψη και νεότητα!

Οι πανάδες και οι δυσχρωμίες είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που εμφανίζονται το καλοκαίρι, στο πρόσωπο και το σώμα, λόγω της έκθεσης στον ήλιο. Επειδή λοιπόν οι εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες ξεκίνησαν, φρόντισε να πάρεις τα μέτρα σου! Ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου θα είναι το ρυζέλαιο, που αναπλάθει τα κύτταρα και δίνει σταδιακά μοναδική ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος, είτε πρόκειται για σημάδια φθοράς του χρόνου, είτε για δυσχρωμίες, κηλίδες ή πανάδες.

Επιπλέον, τα έλαια αβοκάντο και κάνναβης θα χαρίσουν στο δέρμα σου πολύτιμα συστατικά, θα ενισχύσουν τη φωτεινότητά του και θα σε βοηθήσουν να λάμψεις.
Έτσι, το δέρμα σου θα αποκτήσει φυσική λάμψη, χρωματική ομοιογένεια και τονικότητα και θα δείχνει ακόμα νεότερο, χωρίς τους περιορισμούς και τις δυσάρεστες επιπτώσεις των χημικών λευκαντικών προϊόντων. Μπορείς να το χρησιμοποιείς χωρίς δεύτερες σκέψεις τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα σου!

Τι θα χρειαστείς:

ELAIO3


Πώς θα το κάνεις:

Ανάμειξε τρία μέρη ρυζέλαιο με ένα μέρος έλαιο αβοκάντο και ένα μέρος έλαιο κάνναβης, ανακατεύοντας καλά. Άπλωσε επαρκή ποσότητα από το μείγμα με απλή επάλειψη στα σημεία του προσώπου ή του σώματος που έχουν κηλίδες, πανάδες ή δυσχρωμίες. Άφησέ το να απορροφηθεί χωρίς να το σκουπίσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφάρμοσέ το συστηματικά δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι είναι μόλις ένα βήμα μακριά… Προετοίμασε το σώμα σου με φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας τα αγνά λάδια της MACROVITA. Με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να κάνεις θαύματα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved