«Μαγείρεψε» τα πιο φρέσκα καλλυντικά

Η νέα σειρά της ελληνικής εταιρείας The Pionears αλλάζει τον τρόπο που αγοράζουμε καλλυντικά.

«Μαγείρεψε» τα πιο φρέσκα καλλυντικά

Κάθε μανούλα περνάει αρκετές ώρες στην κουζίνα, φροντίζοντας να δημιουργεί τα πιο θρεπτικά γεύματα για όλη την οικογένεια. Ήξερες, όμως, ότι πλέον στον εν λόγω χώρο μπορείς να «μαγειρέψεις» τα πιο αγνά καλλυντικά που θα φροντίσουν φυσικά την επιδερμίδα σου;

Η νέα σειρά Made By You της ελληνικής εταιρείας The Pionears μας δίνει την ευκαιρία να παρασκευάσουμε κάθε είδους προϊόντα ομορφιάς, εμπλουτίζοντάς τα με φρέσκα συστατικά από το ψυγείο και τα ράφια μας. Έτσι, ξέρουμε ότι είναι πραγματικά φρέσκα και γεμάτα ευεργετικές ουσίες για την επιδερμίδα μας, που θα την αναζωογονήσουν και θα την κάνουν να δείχνει ξεκούραστη, ενυδατωμένη και λαμπερή!

Παρασκεύασε τα δικά σου φυσικά καλλυντικά σε ελάχιστα λεπτά

Μπορεί η διαδικασία να σου φαίνεται «βουνό», αλλά είναι πάρα πολύ απλή και απαιτεί ελάχιστο χρόνο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα από τα kits της σειράς, τα οποία έχουν διαφορετική εστίαση και δράση, ανάλογα με την περιοχή που θέλεις να φροντίσεις.

PIONE

Κάθε kit περιέχει μεμονωμένα συστατικά αναμεμειγμένα σε συγκεκριμένη δοσολογία, προκειμένου να έχουν τις επιθυμητές δράσεις για την επιδερμίδα. Επιπλέον, συνοδεύεται από τις οδηγίες παρασκευής. Το μόνο που μένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να προσθέσεις φρέσκα συστατικά από την κουζίνα του σπιτιού σου, όπως για παράδειγμα φρούτα, μαύρη ζάχαρα ή σοκολάτα!

Εάν επιλέξεις ένα body butter σώματος, θα παραλάβεις τις φόρμουλες που είναι ιδανικές για βαθιά ενυδάτωση και τις οδηγίες για να το παρασκευάσεις. Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Απλά προσθέτεις το έξτρα φρέσκο συστατικό που αναγράφεται στις οδηγίες και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μαύρη κουβερτούρα!

Έτσι, σε δέκα μόλις λεπτά θα έχεις παρασκευάσει το δικό σου ολόφρεσκο προϊόν και θα γνωρίζεις ακριβώς τα συστατικά του, καθώς και τις ευεργετικές του ιδιότητες!

Δες το βίντεο



Βρες όλα τα kit εδώ και μάθε περισσότερα για τη σειρά εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved