Aν αναζητάτε τα πιο φρέσκα καλλυντικά, τότε θα λατρέψετε τη καινοτόμα σειρά της The Pionears!

Όπως γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα, κάθε μανούλα έχει ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα, γεμάτο υποχρεώσεις και πολύ «τρέξιμο». Φροντίζεις καθημερινά ώστε να προσφέρεις τα πάντα στα αγγελούδια σου και να τα κάνεις να χαμογελούν... Μήπως όμως έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου;

Aν αναζητάτε τα πιο φρέσκα καλλυντικά, τότε θα λατρέψετε τη καινοτόμα σειρά της The Pionears!

Με την έλευση των μικρών σου κατάλαβες περισσότερο από ποτέ πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε αγνά προϊόντα, που δεν φτιάχνονται σε ειδικά εργαστήρια και δεν περιέχουν χημικά. Όσο προσεκτικά επιλέγεις οτιδήποτε εφαρμόζεις στην επιδερμίδα των παιδιών σου, τόσο σχολαστικά πρέπει να επιλέγεις και τα δικά σου καλλυντικά. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μία νέα καινοτόμος σειρά που θα σε εμπνεύσει και θα σε βοηθήσει να φροντίσεις την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σου εύκολα, γρήγορα και κυρίως φυσικά.

Παρασκεύασε τα δικά σου αγνά καλλυντικά σε ελάχιστα λεπτά!

PION2

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσες να φτιάξεις μόνη σου το δικό σου καλλυντικό προϊόν εμπλουτίζοντάς το με φρέσκα συστατικά από την κουζίνα του σπιτιού σου; Η ελληνική εταιρεία The Pionears έχοντας ως γνώμονα τα χειροποίητα, φυσικά και αγνά καλλυντικά με φρέσκα συστατικά, αποφάσισε να δημιουργήσει μια αντιπροσωπευτική σειρά.

Με την καινοτόμο και πατενταρισμένη της σειρά Made By You, για πρώτη φορά στην ιστορία της κοσμετολογίας, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να παρασκευάζει σπίτι της σε μόλις 10 λεπτά ολόφρεσκα καλλυντικά με 100% εγγύηση επιτυχίας!

Η διαδικασία είναι απλή και πολύ δημιουργική. Πάρε μία γεύση παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο!



«Δεν ήθελα να δημιουργήσω ένα brand, τα καλλυντικά του οποίου θα στέκονται στα ράφια μήνες ή ακόμη και χρόνια. Είναι δυνατόν τα φρέσκα συστατικά να διατηρούν τις δράσεις τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Όχι. Στη σειρά Made By You, θα προσέξετε ότι κανένα προϊόν δεν είναι έτοιμο. Κανένα συστατικό δεν σας το δίνουμε εμείς, αλλά σας προτρέπουμε να το προσθέστε εσείς στο προϊόν σας, για τον λόγο που μόλις εξήγησα» δηλώνει η ιδρύτρια της εταιρείας Βικτώρια Σόδη!

Τόσο απλά, τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα μπορούμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας με τον καλύτερο τρόπο. Δοκίμασε και εσύ να φτιάξεις τα δικά σου φρέσκα καλλυντικά και να γίνεις ο «χημικός» του εαυτού σου!

Ανακάλυψε όλα τα kit εδώ και μάθε περισσότερα για τη σειρά εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved