Το συστατικό που χρειάζεστε για σπιτικό.... ντεμακιγιάζ

Yπάρχει ένα συστατικό που απολεπίζει ήπια, ενυδατώνει και είναι πλούσιο σε βιταμίνες!

Το συστατικό που χρειάζεστε για σπιτικό.... ντεμακιγιάζ

Aν θέλετε να φτιάξετε μόνη σας μία μάσκα ντεμακιγιάζ, αυτό που βασικά χρειάζεστε είναι το αμυγδαλελαιο. Χαρίζει στην επιδερμίδα υγεία και λάμψη, μειώνει τους μαύρους κύκλους, καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων, ανανεώνοντας τα κύτταρα του δέρματος και ενυδατώνοντας βαθιά την επιδερμίδα.
Μία μια μάσκα-εξπρές για λαμπερό και καθαρό δέρμα, απαιτεί μονο αυτό το συστατικό και προαιρετικά λίγο χυμό από λεμονι.

Συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε:
-1 κ.σ αμυγδαλέλαιο
-5 σταγόνες χυμό λεμονιού

Kαι μετά τι;
-Βάλε σε ένα μπολ τα υλικά και ανακάτεψε το μείγμα.
–Κάνε μασάζ με το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σου για 1 μόλις λεπτό.
-Αφαίρεσε το μείγμα με στεγνό βαμβάκι, μέχρι το βαμβάκι να βγει τελείως καθαρό.

Εναλλακτικά να ξέρετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόλις ένα κουταλάκι αμυγδαλέλαιο. Για να πάρει τη θερμοκρασία του σώματος και να δράσει καλύτερα, ρίξτε το αμυγδαλέλαιο στις παλάμες σας και τρίψτε τις μεταξύ τους. Έπειτα, απλώστε το στο πρόσωπο, με φορά από το κέντρο προς το περίγραμμα. Επιμείνετε στις περιοχές που έχετε μακιγιαριστεί, κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια, αφαιρέστε την περιττή ποσότητα του ελαίου με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με ανθόνερο .

Tip: Να ξέρετε ότι το αμυγδαλέλαιο απολεπίζει ήπια, ενυδατώνει και είναι πλούσιο σε βιταμίνες. Eπίσης, αν δεν έχετε αμυγδαλέλαιο, μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε έλαιο αργάν ή ελαιόλαδο. Θα έχετε παρόμοια αποτελέσματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved