4 συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

Αν θέλετε να χάσετε μια για πάντα το λίπος και να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά θα πρέπει να υιοθετήσετε 7 συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τον στόχο σας.

4 συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

7 π.μ Ξυπνήστε την ίδια ώρα με χθες
Πώς θα βοηθήσει να καταπολεμίσετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς; Οι άνθρωποι που στερούνται ύπνο τρώνε κατά μέσο όρο 385 επιπλέον θερμίδες την ημέρα, σύμφωνα με μια νέα μελέτη του European Journal of Clinical Nutrition. Με λίγα λόγια απλά διατηρήστε ένα σταθερό πρόγραμμα ύπνου. Κοιμηθείτε και ξυπνήστε καθημερινά την ίδια ώρα.

7.30 π.μ Ακολουθήστε μια διαφορετική άσκηση από τη χθεσινή
Πώς βοηθάει να καταπολεμίσετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς; Μια άσκηση υψηλής έντασης βοηθάει να ξεφορτωθείτε το λίπος από την κοιλιά πολύ πιο γρήγορα από ότι, μια απλή άσκηση. Μια με δύο φορές την εβδομάδα ακολουθήστε ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής και θα ανακαλύψετε ότι τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

8.30 π.μ Φάτε ένα ή και δύο αβγά
Πώς βοηθάει να καταπολεμίσετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς; Ένα πρωινό υψηλό σε πρωτεΐνες πθα σας δώσει την ενέργεια και θα σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι ενώ παράλληλα θα διατηρείτε σταθερή τη μυική μάζα σας, κάνοντας καύση καθαρού λίπους ακόμη και όταν κάθεστε στην καρέκλα του γραφείου σας, λέει η Marina CHaparro, MPH RDN, εκπρόσωπος της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας. Για πρωινό μπορείτε να τρώτε 1 γραμμάριο πρωτεΐνης για κάθε 0.99 κιλά του συνολικού σας βάρους. (Αν ζυγίζετε 65 κιλά, θα χρειαστείτε περίπου 66 γραμμάρια.) Αν δεν είστε απλά οπαδός των αυγών απλά, μπορείτε να βρείτε άλλες τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες.

13.00 μ.μ Φάτε μεσημεριανό, ακόμη και όταν έχετε αρκετή δουλειά
Πώς βοηθάει να καταπολεμίσετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς; Με το να προσπερνάτε γεύματα ενδέχεται να πάρετε βάρος και ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που έγινε σε ποντίκια. Ξέρουμε, ότι δεν είστε ποντίκια, αλλά οι έρευνες σε ζώα, όπως αυτή, μπορούν να παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τους ανθρώπους. Αν τρώτε κάθε λίγες ώρες, κρατάτε ενεργό τον μεταβολισμό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved