Λίγες απλές κινήσεις θα σε απαλλάξουν από την ψαλίδα στα μαλλιά!

H ψαλίδα  κανει τα μαλλιά μας να δείχνουν άσχημα και ταλαιπωρημένα, αλλα μπορείτε εύκολα να την εξαφανίσετε με λίγες και απλές κινήσεις φροντίδας των μαλλιών!

Λίγες απλές κινήσεις θα σε απαλλάξουν από την ψαλίδα στα μαλλιά!

Αρχικά κρατήστε σταθερό το ραντεβου στο κομμωτήριο για τις άκρες σας. Κανονικά θα πρέπει να κόβετε λιγο τις άκρες καθε μήνα, ώστε να διατηρείτε την τρίχα υγιή. Επίσης, το συχνό κόψιμο, που καθαρίζει τις άκρες απο την ταλαιπωρία των προϊοντων styling, βοηθά στο να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΒΩ ΑΚΡΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε μάσκα μαλλιών! Ακολουθήστε όμως τις οδηγίες και μη την βάζετε ούτε πολύ σπάνια αλλά ούτε και πολύ συχνά! Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει στον τύπο μαλλιών σας και δώστε τους ενυδάτωση όταν και όποτε απαιτείται.

Σχετική εικόνα

Μην τα ταλαιπωρείτε με πολλά και βαριά προϊόντα και με πιστολάκι. Κρατήστε τη φροντίδα τους στο απαραίτητο μέτρο. Πού και πού ξεκουράστε τα από το καθημερινό πιστολάκι ή την καθημερινή λακ και αφήστε τα ανα αναπνεύσουν. Επίσης όταν τα ισιώνετε με πιστολάκι μην το ακουμπάτε στην τρίχα γιατί την καίτε.

Σχετική εικόνα

Χρησιμοποιείστε σιλικόνη για τις άκρες. Λίγες σταγόνες υγρής σιλικόνης για τα μαλλιά, με έμφαση στις άκρες, βοηθά να αποκατασταθεί η ζημιά, ενώ η χρήση της βοηθά και προληπτικά. Η σιλικόνη λειτουργεί καλύπτοντας τα μαλλιά με μια λεπτή αδιάβροχη επένδυση. Αυτή η επίστρωση βοηθάει τα μαλλιά σου με διάφορους τρόπους, όπως: Μειώνει την απορροφητικότητα της τρίχας, έτσι ώστε να συγκρατεί λιγότερη υγρασία για το καλύτερο ίσιωμα των μαλλιών. Ενώ ταυτόχρονα μειώνει και την απώλεια υγρασίας από το εσωτερικό της τρίχας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΜΑΛΛΙΑ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved