Κυτταρίτιδα: Πείτε της «αντίο» με αυτή τη σπιτική μάσκα

Έχετε κυτταρίτιδα; Δεν είστε η μόνη! Περίπου το 90% των γυναικών κατά τη διάρκεια της ζωής του έρχεται αντιμέτωπο με την κυτταρίτιδα. Ακόμη και οι γυναίκες που είναι λεπτές και γυμνασμένες.

Κυτταρίτιδα: Πείτε της «αντίο» με αυτή τη σπιτική μάσκα

Όσο κοινή είναι η κυτταρίτιδα, τόσο κοινή είναι και η παραπληροφόρηση εκεί έξω για το τι είναι, τι την προκαλεί και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτή.

Τι είναι η κυτταρίτιδα:

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από την εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και τον υποδόριο ιστό και οφείλεται στην κακή αιμάτωση και την διόγκωση των λιποκυψελών του συγκεκριμένου σημείου που εμφανίζεται.

Πώς θα την αντιμετωπίσετε φυσικά στο σπίτι σας:

Από το να ξοδεύετε χρήματα σε κρέμες, μάσκες και έλαια που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα, καταφύγετε στην δική μας λύση. Είναι απλή, οικονομική και με τον καιρό θα δείτε εμφανή αποτελέσματα.

Τι θα χρειαστείτε για τη μάσκα κυτταρίτιδας:
1/2 φλτζ. μηλόξιδο
1 φλτζ. νερό
1 κ.τ.σ μέλι

Πώς θα τη φτιάξετε και πώς θα τη χρησιμοποιήσετε:
Ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα παραπάνω υλικά μαζί. Βάλτε στο επίμαχο σημείο και τρίψτε με το χέρι σας. Αφήστε να δράσει για περίπου 30 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Ακολουθήστε αυτή τη θεραπεία δύο φορές την ημέρα (μία το πρωί και μία το βράδυ) μέχρι να δείτε την κυτταρίτιδα σιγά-σιγά να εξαφανίζεται!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved