Σημάδια, κυτταρίτιδα και ραγάδες: 5 διάσημες μαμάδες που έδειξαν γυμνό το κορμί τους μετά την εγκυμοσύνη

Και όμως πολλές διάσημες μαμάδες δεν ντράπηκαν να δείξουν το κορμί τους μετά τη γέννηση των παιδιών τους, παροτρύνοντας έτσι και άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο χωρίς να ντρέπονται για τα σημάδια της εγκυμοσύνης, την κυτταρίτιδα που ενδεχομένως να απέκτησαν ή τις ραγάδες.

Σημάδια, κυτταρίτιδα και ραγάδες: 5 διάσημες μαμάδες που έδειξαν γυμνό το κορμί τους μετά την εγκυμοσύνη

Για παράδειγμα, η τραγουδίστρια Jessie James Decker, ήταν μία από τις διάσημες γυναίκες που δεν ντράπηκε για τα σημάδια της. Όταν γέννησε τον γιο της Eric, το 2015 οι θαυμαστές της άρχισαν να της κάνουν κομπλιμέντα για το πόσο γρήγορα επανήλθε στα κιλά της και το πόσο όμορφο σώμα έχει. Η ίδια, μη θέλοντας να δώσει τη λάθος εντύπωση για το σώμα της, δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, σχολιάζοντας.

jessie decker 600x600

«Εκτιμώ όλα τα καλά σας λόγια και για το πόσο μικροσκοπική δείχνω μετά τη γέννηση του γιου μου. Αλλά θέλω να πω κάτι σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω που μπορεί να γέννησαν τώρα και να στρεσάρονται. Η κοιλιά μου είναι ακόμη χαλαρή ενώ μπορείτε να διακρίνετε την τομή από την καισαρική και το πρήξιμο. Οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το πότε θα χάσετε τα κιλά. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι όλοι σας θα δείτε πώς δείχνει η κοιλιά μου κάτω από τα εντυπωσιακά εφαρμοστά μπλουζάκια!». Μετά από λίγο καιρό δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία που την έδειχνε να απολαμβάνει τον ήλιο.

jessie james decker

Η Hilaria Baldwin, μία μέρα μετά τη γέννηση του γιου της Leonardo, δημοσίευσε μία ολόσωμη φωτογραφία της δείχνοντας πώς πραγματικά μοιάζει το σώμα της αμέσως μετά τη γέννα. «Είχα κάνει το ίδιο πράγμα και στη γέννηση του Rafael. Πάντα θέλω να δημοσιεύω το σώμα μου μετά τη γέννα για να παροτρίνω και άλλες γυναίκες να μην ντρέπονται για αυτό. Αγαπήστε το σώμα σας όπως πραγματικά είναι μετά τη γέννηση των παιδιών σας!».

hilaria baldwin 600x800

Η Chrissy Teigen, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Luna Simone, έδειξε τις ραγάδες στα πόδια της σχολιάζοντας «Ραγάδες πείτε "γεια"».

chrissy teigen 21

Η Kendra Wilkinson, γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας, αποκαλύπτοντας την χαλαρή και γεμάτη ραγάδες κοιλιά της. «Δείτε τι έκαναν τα δύο παιδιά μου... Με έκαναν ευτυχισμένη», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Kendra, έχει έναν 7χρονο γιο και μια 2χρονη κόρη!

kendra wilkinson 28

Τέλος η Robyn Lawley, φωτογραφήθηκε topless, δείχνοντας το κορμί της και για το πώς πραγματικά είναι μετά τη γέννηση του παιδιού της. «Κέρδισα τις ραγάδες μου, ειδικά μετά τον τοκετό και για όποια αισθάνεται άσχημα για το κορμί της, ειδικά μετά τον τοκετό, να θυμάστε ότι είστε μαχήτριες, δημιουργήσατε μια ζωή μέσα σας... κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο!».

rob lawley 435
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved