Είσαι έγκυος και φοβάσαι τις ραγάδες; Υπάρχει λύση!

Και στις δύο μου εγκυμοσύνες είχα μία τεράστια φοβία. Τις ραγάδες!

Είσαι έγκυος και φοβάσαι τις ραγάδες; Υπάρχει λύση!

Από τον φόβο μήπως εμφανίσω ραγάδες λόγω της αύξησης του βάρους μου και το μεγάλωμα της κοιλιάς μου καθώς περνούσαν οι μήνες, ξεκίνησα από πολύ νωρίς να βάζω διάφορες κρέμες και αλοιφές προκειμένου να προλάβω το κακό.

Ειδικά στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, που δεν ήξερα και πολλά για την πρόληψη των ραγάδων, έβαζα μέχρι και βαζελίνη για να είμαι σίγουρη για την ελαστικότητα του δέρματός μου. Η συχνή χρήση μέσα στην ημέρα (2-3 φορές) όλων αυτών των κρεμών καθώς και η λιπαρή αίσθηση στο δέρμα με οδήγησαν σε μία καλύτερη έρευνα της αγοράς.

Έτσι ανακάλυψα το Stratamark!

ragades2

Όταν παρέλαβα τo σωληνάριο των 20 gr, έμεινα λίγο έκπληκτη καθώς θεώρησα ότι θα τελειώσει σύντομα, όμως μετά από 1 μήνα χρήσης το Stratamark επιβεβαίωσε αυτό που υποσχόταν εξ αρχής. Είναι οικονομικό καθώς ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να καλύψει μεγάλη επιφάνεια όταν εφαρμόζεται μόλις μια φορά ημερησίως. Η μικρή συσκευασία σίγουρα μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης και περίπου 1 μήνα στα τελευταία στάδια της όταν οι άλλες κρέμες που είχα δοκιμάσει σε πολύ μεγαλύτερες συσκευασίες είχαν τελειώσει μέσα στον μήνα λόγω των συχνών εφαρμογών.

Το Stratamark κέρδισε τον πρώτο του πόντο.

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, γιατί το Stratamark κέρδισε σε αρκετά σημεία στην πορεία. Άμεσα παρατήρησα ότι το Stratamark δεν απορροφάται όπως άλλες κρέμες (κάτι που επιβεβαιώνει και την ασφάλεια του), αλλά δημιουργεί ένα διάφανο ‘’φίλμ’’ πάνω στο δέρμα. Αυτό το ‘’φιλμ’’ δρα όλη την ημέρα, ενυδατώνοντας συνέχεια την περιοχή εφαρμογής και ρυθμίζοντας το κύκλο σύνθεσης του κολλαγόνου αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα σας. Αυτό αρκεί για να προλάβει και να θεραπεύσει τις ραγάδες σας. Εσείς απλά κάνετε την επάλειψη μετά το μπάνιο σας και αυτό κάνει την υπόλοιπη δουλειά για εσάς.

Μία καλύτερη αναζήτηση στο site της ελβετικής εταιρίας που το παρασκευάζει, έδειξε ότι αυτό το μικρό σωληνάριο είναι όντως ξεχωριστό. Το Stratamark πέραν της ευχρηστίας και της ωραίας υφής στο δέρμα έχει άλλα 2 σημαντικά πλεονεκτήματα συγκριτικά με τις άλλες κρέμες και αλοιφές που πολλές φορές εμείς τα αγνοούμε ή δεν δίνουμε σημασία.

ragades3

Το Stratamark δεν είναι καλλυντικό αλλά ιατροτεχνολογικό προϊόν για αυτό θα το βρείτε μόνο στα φαρμακεία και το πιο βασικό είναι ότι το Stratamark είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά των ραγάδων το οποίο αυτό που υπόσχεται το έχει αποδείξει σε κλινική μελέτη περίπου 300 γυναικών. Νομίζετε ότι όλα είναι αποδεδειγμένα κλινικά; Δεν ισχύει! Απλά ψάξτε το.

Τέλος καλό, όλα καλά

Όμως, όλα κρίνονται στο τέλος από το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα και στις 2 εγκυμοσύνες ήταν ένα δέρμα χωρίς ραγάδες και αυτό είναι που μετράει. Σίγουρα το δέρμα της κάθε μιας από εμάς παίζει τον βασικό ρόλο στη δημιουργία ραγάδων αλλά αν θες να το βοηθήσεις χρησιμοποίησε κάτι που έχει ένα αποδεδειγμένο αποτέλεσμα.

Δοκίμασε το Stratamark και δεν έχεις να χάσεις πραγματικά τίποτα.... Εκτός από τις ραγάδες σου!

Φροντίστε λοιπόν να ευχαριστηθείτε αυτή την περίοδο της ζωής σας άφοβα και χωρίς άγχος!

Με το καλό!

Καλή σας ημέρα!
Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved