Το 1ο και μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν για την πρόληψη και τη θεραπεία των ραγάδων

Το Stratamark είναι το 1ο και μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν με εγκεκριμένη ένδειξη στην πρόληψη και τη θεραπεία των ραγάδων και με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα καλλυντικά προϊόντα για ραγάδες που γνωρίζατε έως τώρα τα οποία στερούνται ουσιαστικής κλινικής τεκμηρίωσης.

Το 1ο και μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν για την πρόληψη και τη θεραπεία των ραγάδων

Οι ραγάδες (Striae Distensae), είναι μια κοινή μεταβολή του δέρματος και μπορούν να εμφανιστούν σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εκτός του προσώπου. Κυρίως εμφανίζονται σε περιοχές όπου το δέρμα έχει την τάση να τεντώνεται όπως η κοιλιακή χώρα, το στήθος, οι γλουτοί, οι μηροί κλπ. Οι ραγάδες είναι ένας τύπος λεπτής, επίπεδης ουλής. Στα αρχικά στάδια εμφανίζονται ελαφρά υπερυψωμένες, με ροζ προς κόκκινο χρώμα. Με το πέρασμα του χρόνου αποκτούν μια μωβ απόχρωση και τελικά μετατρέπονται σε λευκές, ατροφικές, λεπτές, ρυτιδωμένες γραμμές.

Οι ραγάδες κυρίως προέρχονται από:
• εγκυμοσύνη
• αιφνίδια ανάπτυξη κατά την εφηβεία
• απότομη αύξηση βάρους
• απότομη μείωση βάρους
• τη χρήση στεροειδών (σε κάποιες περιπτώσεις)
• αυξητική επέμβαση στήθους και κοιλιοπλαστική
Λόγω της εμφάνισης τους μπορούν να επηρεάσουν την εικόνα και την αυτοπεποίθηση αυτών που τις φέρουν.

Τα πραγματικά αίτια δημιουργίας των ραγάδων δεν είναι γνωστά. Οι βασικοί πιθανοί λόγοι εμφάνισης των ραγάδων είναι οι εξής:
1. Η μηχανική έκταση του δέρματος που οδηγεί σε ρήξη του πλέγματος του συνδετικού ιστού
2. Ένα ελάττωμα στη δομή του συνδετικού ιστού
3. Ορμονικές αλλαγές

Το Stratamark χρησιμοποιείται για να απαλύνει και να εξομαλύνει τις ραγάδες, να μειώσει την ερυθρότητα και τη δυσχρωμία που σχετίζονται με αυτές και για να ανακουφίσει από τον κνησμό και τη δυσφορία που προκαλούν.

Το Stratamark είναι κατάλληλο για την πρόληψη και τη θεραπεία όλων των τύπων ραγάδων. Ειδικά αυτών που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια και έχουν σχηματιστεί κατά την εγκυμοσύνη, την ταχεία σωματική ανάπτυξη στην εφηβεία, την απότομη μεταβολή βάρους ή μετά από έντονη μυϊκή ανάπτυξη (bodybuilding).

Το Stratamark δεν απορροφάται, γεγονός που το καθιστά ασφαλές και ιδανικό για γυναίκες σε κύηση, μητέρες σε γαλουχία και παιδιά. Στεγνώνει και δημιουργεί μια λεπτή προστατευτική μεμβράνη σιλικόνης η οποία ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα σας, αποκαθιστώντας τον κύκλο σύνθεσης του κολλαγόνου ώστε να προλάβει τη δημιουργία και να μειώσει αποτελεσματικά τις ραγάδες σας.

Κλινική αποτελεσματικότητα βάσει μελέτης 303 γυναικών
• Ομάδα πρόληψης (148 γυναίκες)
- Το 81,8 % των εγκύων δεν εμφάνισε ραγάδες και το 18,2% των εγκύων που τις εμφάνισε, ήταν κυρίως ήπιες. Τα αναμενόμενα ποσοστά εμφάνισης των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κυμαίνονται από 60%-90%.
• Ομάδα θεραπείας (155 γυναίκες)
- 88% των γυναικολόγων ανέφερε βελτίωση στο χρώμα και 86% βελτίωση στην όψη.
- 83% των γυναικών ανάφερε μείωση στον κνησμό και 96% ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα και ευκολία κατά τη χρήση του Stratamark.

Μακροσκοπική φωτογραφία πριν τη χρήση του Stratamark

xrisiprin1

Μακροσκοπική φωτογραφία 3 μήνες μετά τη θεραπεία με Stratamark.

xrisimeta1

Φωτογραφία δέρματος με ραγάδες πριν τη χρήση του Stratamark (λήψη από τριχοσκόπιο)

xrisiprin

3 μήνες μετά τη θεραπεία με Stratamark.

xrisimeta

Το Stratamark παράγεται από την Ελβετική εταιρεία Stratpharma η οποία έχει γίνει γνωστή στην Ελλάδα για τα άλλα δύο προϊόντα της το Stratamed & το Strataderm , την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία επούλωσης τραυμάτων.

Το Stratamed είναι ένα πρωτοποριακό επίθεμα τραύματος σε μορφή γέλης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετά από οποιαδήποτε επανορθωτική ή αισθητική επέμβαση (χειρουργεία παντός τύπου, εγκαύματα, χημικά peelings & resurfacing laser). Το Stratamed μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε ανοικτό και φλεγμένον τραύμα με στόχο την προστασία, την ταχύτερη επούλωση του καθώς επίσης και την πρόληψη παθολογικών ουλών (αυτές που εμφανίζονται κυρίως μετά από εγκαύματα και χειρουργικές επεμβάσεις). To Stratamed ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και τον κνησμό μετά από χειρουργικές επεμβάσεις και από το αίσθημα καύσου ή ‘’τραβήγματος’’ που συνοδεύει τα χημικά peeilings και τα resurfacing lasers. Το Stratamed μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την 1η κιόλας ημέρα με την τοποθέτηση των ραμμάτων μετά από οποιαδήποτε επέμβαση και αμέσως μετά από αισθητικές διεργασίες ανανέωσης του δέρματος για γρηγορότερη ανάπλαση και ταχύτερη ύφεση των συμπτωμάτων. Το Stratamed είναι το μόνο προϊόν που ενδείκνυται για την πρόληψη των ουλών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοικτό τραύμα, από την πρώτη ημέρα της επέμβασης.

Αν κάτι μπορεί να ‘’μιμηθεί’’ και να αντικαταστήσει το δέρμα σας όταν αυτό έχει τραυματιστεί, αυτό είναι το Stratamed .

product 3

Το Strataderm είναι το άλλο καινοτόμο προϊόν της Stratpharma με βάση την σιλικόνη που διατίθεται στην Ελληνική αγορά για την πρόληψη και τη θεραπεία των ουλών που έχουν την μορφή των υπερτροφικών ή των χηλοειδών. Το Strataderm θα πρέπει να εφαρμόζεται μετά την επιθηλιοποίηση του τραύματος όταν έχουν αφαιρεθεί τα ράμματα ή έχει κλείσει εντελώς το τραύμα σας. Στις διεθνείς συστάσεις για την αντιμετώπιση των ουλών η σιλικόνη αναφέρεται ως η μόνη μη επεμβατική μέθοδος για την πρόληψη και θεραπεία όλων των τύπων των ουλών (γραμμικές υπερτροφικές, χηλοειδή κλπ).

Το Strataderm αποτελείται από 100% σιλικόνη και χρησιμοποιείται μια φορά ημερησίως σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα που πρέπει να εφαρμοστούν 2 ή και περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα και δεν αποτελούνται από καθαρή σιλικόνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved