Πώς η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο που φρόντιζε το δέρμα της η Charlize Theron! Ακολουθήστε το παράδειγμά της

Η Charlize Theron, αποκάλυψε ότι το να είναι μητέρα δύο παιδιών άλλαξε ριζικά τον τρόπο που φρόντιζε το δέρμα της. Η 41 έτους, ηθοποιός εξήγησε ότι λόγω του βεβαρημένου καθημερινού και οικογενειακού προγράμματος που έχει φροντίζοντας τον γιο της Jackson και την κόρη της August, προσπαθεί να καθιερώσει μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της ώστε να μπορεί να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή χωρίς να αφιερώνει πολύ χρόνο.

Πώς η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο που φρόντιζε το δέρμα της η Charlize Theron! Ακολουθήστε το παράδειγμά της

«Έχω ένα μωρό και ένα νήπιο στο σπίτι έτσι τα πρωινά είναι δύσκολα για εμένα», είπε η πρωταγωνίστρια του Mad Max: Fury Road, στη Vogue και συνέχισε, «Έμαθα πραγματικά να προσέχω το δέρμα μου το βράδυ, ώστε τα πρωινά το μόνο που έχω να κάνω είναι απλά να περάσω ένα ζεστό πανάκι από το πρόσωπο, να πλύνω τα δόντια μου και να βάλω μια αντηλιακή κρέμα προσώπου!».

charlize1 a

«Τα πάντα τα κάνω το βράδυ, που τα παιδιά κοιμούνται και έχω λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να αντέξω στην ιδέα ότι δεν θα πλύνω πολύ καλά το πρόσωπό μου, καθαρίζοντάς το, κάνοντας πίλινγκ, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα... Απλά αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ!».

charlize5 a

Η Νοτιοαφρικανή καλλονή, επίσης, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ορισμένες συνήθειες περιποίησης της επιδερμίδας που περνά και στα παιδιά της, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την αντηλιακή προστασία. «Φοράω πάντα lip balm και αντηλιακό. Φοράω αντηλιακό κάθε μέρα», είπε. «Μου αρέσει το lip balm La Mer και το αντηλιακό La Roche-Posay. Είναι πάντα στην τσάντα μου, είναι στο αυτοκίνητο, και πάντα βάζω στον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Είμαστε μια οικογένεια που χρησιμοποιεί κατά κόρον αντηλιακή προστασία!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved