5+1 βερνίκια νυχιών για μανούλες που έχουν τα χέρια συνέχεια στο νερό

Το χαλασμένο μανικιούρ είναι η «μάστιγα» της μανούλας και είναι λογικό.

5+1 βερνίκια νυχιών για μανούλες που έχουν τα χέρια συνέχεια στο νερό

Γράφει η Χριστίνα Χρόνη

Έχεις σχεδόν συνέχεια τα χέρια σου στο νερό και το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι «να μην χαλάσει το μανικιούρ». Το μανικιούρ όμως χαλάει και ποια γυναίκα (μανούλα ή μη) δεν θέλει να έχει περιποιημένα χέρια;

Η σωτηρία αυτής της «μάστιγας» λοιπόν είναι συχνά το gel μανικιούρ σε κάποιο ινστιτούτο το οποίο κάνεις και ξενοιάζεις για 2 εβδομάδες τουλάχιστον. Κοστίζει, όμως, και σε αναγκάζει να βρεις χρόνο για να το κάνεις αλλά και για να πας να σου το αφαιρέσουν! Τι θα έλεγες λοιπόν να κάνεις ένα gel μανικιούρ στο σπίτι, μόνη σου και με τα μισά χρήματα;

Τα παρακάτω βερνίκια σου χαρίζουν gel τελείωμα και διάρκεια και αφαιρούνται με απλό ασετόν! Διατίθενται σε απίθανα χρώματα και δεν έχεις απλά παρά να τα πάρεις και να βάψεις τα νύχια σου, χωρίς λάμπες, χωρίς διαδικασίες και χωρίς να πρέπει να αλλάξεις όλο σου το πρόγραμμα!

Miracle Gel - Sally Hansen

1 sally hansen

Το βερνίκι εφαρμόζει τέλεια, έχει υπέροχες αποχρώσεις και το Gel Top Coat επιτρέπει στο χρώμα να παραμείνει αναλλοίωτο για 14 μέρες, όσες φορές και αν χρειαστεί να πλύνεις αυτήν την πιπίλα!

L’ Oréal - Infallible Gel Nail Polish

2 loreal


Και τα δύο βήματα του μανικιούρ σου (χρώμα και top coat) σε μια κομψή συσκευασία! Περνάς το χρώμα και ακολουθεί το ελαφρώς χρωματισμένο gel top coat που θωρακίζει το μανικιούρ σου ενάντια σε όλες τις δουλειές για τουλάχιστον 10 ημέρες!

Maybelline New York - Super Stay 3D Gel Effect Plumping Top Coat

3 maybelline


Αν περάσεις αυτό το top coat πάνω από οποιοδήποτε βερνίκι μεταμορφώνεις το μανικιούρ σου από απλό σε gel. Δεν θα πιστεύεις τη λάμψη και τη διάρκεια που χαρίζει ακόμα και αν δεν φοράς ποτέ γάντια για τις δουλειές.

Orly - Epix Flexible Color

4 orly


Ένα σύστημα gel για το σπίτι που θα κάνει τα νύχια σου να μοιάζουν σαν να γύρισες από το nail bar ακόμα και μετά από δύο εβδομάδες. Περνάς το χρώμα και συνεχίζεις με το τέλειο gel top coat.

Inglot - Gel Effect Top Coat

5 inglot


Είναι απλό, το περνάς από όλα σου τα νύχια και ξεχνάς να το ξανακάνεις για 10 ημέρες. Χαρίζει λάμψη και διάρκεια και αφαιρεί μια δουλειά από την... ήδη μεγάλη λίστα σου!

Avon - Gel Finish Nail Enamel

6 avon


Είναι το βερνίκι που δεν χρειάζεται καν top coat. Από μόνο του χαρίζει μοναδικό χρώμα και διάρκεια που μπορεί άνετα να συγκριθεί με εκείνη ενός επαγγελματικού, gel μανικιούρ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved