Όμορφα μαλλιά μετά την εγκυμοσύνη; Γίνεται! Με τη βοήθεια των βοτάνων!

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τα μαλλιά σου είναι καλύτερα από ποτέ! Αυτό συμβαίνει γιατί όσο είσαι έγκυος, το σώμα σου παράγει λιγότερες ανδρικές ορμόνες κι έτσι χάνεις πολύ λιγότερα (ή και καθόλου) μαλλιά. Επίσης, για τον ίδιο λόγο, το σώμα σου παράγει λιγότερο σμήγμα κι έτσι η λιπαρότητα εξαφανίζεται. Με λίγα λόγια, τα μαλλιά σου γίνονται πιο «γεμάτα», με καλύτερη υφή... γενικά καλύτερα! Μετά την εγκυμοσύνη ωστόσο όλα αλλάζουν...

Όμορφα μαλλιά μετά την εγκυμοσύνη; Γίνεται! Με τη βοήθεια των βοτάνων!

Καθώς οι ορμόνες σου επιστρέφουν στα φυσιολογικά επίπεδα, χάνεις όλα τα μαλλιά που θα έπρεπε να είχαν πέσει τόσους μήνες, η υφή τους αλλάζει, ίσως και το χρώμα και αυτό θα σε ανησυχήσει. Αυτό συμβαίνει γιατί παρατηρείς όλες τις αλλαγές που θα συνέβαιναν στα μαλλιά σου μέσα σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να γίνονται σχεδόν αμέσως! Είναι απόλυτα φυσιολογικό και όλα θα επανέλθουν οπότε μην αγχώνεσαι. Τι μπορείς όμως να κάνεις μέχρι να περάσει αυτό το στάδιο της «προσαρμογής»; Κάτι πολύ απλό: Να φροντίσεις τα μαλλιά σου σωστά!

mallia

Όχι, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα σε συμπληρώματα και θεραπείες. Πρέπει απλά να επιλέξεις σωστά το σαμπουάν, την κρέμα μαλλιών και τη μάσκα σου. Χρειάζεσαι προϊόντα γεμάτα πλούσια συστατικά ΧΩΡΙΣ parabens (για ευνόητους λόγους) που θα θρέψουν σε βάθος την τρίχα και έχουμε την τέλεια επιλογή για εσένα...

Botanic Therapy total brand

Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Botanic Therapy της Garnier είναι ό, τι χρειάζεσαι! Η σειρά εκμεταλλεύεται τη δύναμη των βοτάνων και των θησαυρών της Φύσης και τα συνδυάζει με τη μοναδική τεχνογνωσία και εξειδίκευση της Garnier ώστε να σου χαρίσει όμορφα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Η σειρά αποτελείται από 6 «οικογένειες» προϊόντων, κάθε μια από τις οποίες αξιοποιεί ένα star συστατικό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δικών σου μαλλιών.

Αν τα μαλλιά σου είναι φθαρμένα και σπάνε

Honey Treasures


Χρειάζεσαι το Honey Treasures!
Περιέχει μέλι, πρόπολη και βασιλικό πολτό και αναδομεί τα μαλλιά ενώ τους χαρίζει απαλότητα και θρέψη.

Αν τα μαλλιά σου είναι αφυδατωμένα και χωρίς ζωντάνια

Mythic Olive


Χρειάζεσαι το Mythic Olive
Περιέχει πολύτιμο έλαιο ελιάς που ξέρεις πόσο βαθιά ενυδατώνει και φροντίζει την τρίχα.

Αν τα μαλλιά σου είναι κανονικά/λεπτά και η επιδερμίδα σου ευαίσθητη

Oat milk Delicacy


Χρειάζεσαι το Oat milk Delicacy
Περιέχει γάλα βρώμης και κρέμα ρυζιού που φροντίζουν την τρίχα ενδυναμώνοντάς την ενώ παράλληλα καταπραΰνουν το δέρμα του κεφαλιού.

Αν τα μαλλιά σου είναι βαμμένα και ξεθωριάζουν

Argan oil Cranberry


Χρειάζεσαι το Argan Οil & Cranberry
Περιέχει έλαιο άργκαν και κράνμπερι κι έτσι φροντίζει το χρώμα που περίμενες πως και πώς να κάνεις μετά την εγκυμοσύνη!

Αν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και θαμπά

Argan Camelia oils


Χρειάζεσαι το Argan & Camelia Οils
Περιέχει έλαια άργκαν και καμέλιας και ενυδατώνει βαθιά τα ξηρά μαλλιά ενώ επαναφέρει την χαμένη λάμψη και υγεία στην τρίχα.

Αν τα μαλλιά σου είναι κανονικά με τάση λιπαρότητας

Argile Citrus


Χρειάζεσαι το Argile & Citrus
Η σύνθεσή του με άργιλο και κίτρο απομακρύνει την λιπαρότητα, εξισορροπεί την παραγωγή της και σου χαρίζει μαλλιά εμφανώς ανανεωμένα με κάθε λούσιμο.

Αν μάλιστα θέλεις να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητες των Botanic Therapy της Garnier στο maximum φρόντισε να συνοδεύεις κάθε σου λούσιμο με καλό, απαλό μασάζ στο κεφάλι. Έτσι θα ενεργοποιήσεις την μικροκυκλοφορία του αίματος στους θύλακες της τρίχας και θα ενισχύσεις τα θρεπτικά συστατικά. Διάλεξε λοιπόν σήμερα τη σειρά Botanic Therapy της Garnier που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες ή κάνε το δικό σου mix n’ match και πάνω από όλα: ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Τα μαλλιά σου όχι μόνο θα επανέλθουν στο φυσιολογικό αλλά με τα Botanic Therapy της Garnier θα γίνουν και καλύτερα μετά την εγκυμοσύνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved