«Νέα μόδα κορίτσια! Το φρύδι "φοριέται" χοντρό!»

Ξέρω, ότι κάποτε το φρύδι ήταν της μοδός τσουρομαδημένο, μια τόση δα κλωστούλα. Μεγάλη αποτυχία, θα συμφωνήσω.

«Νέα μόδα κορίτσια! Το φρύδι "φοριέται" χοντρό!»

Γράφει η Έλια Κωνσταντινίδη

Έλα όμως που δεν αποφασίζεις εσύ για τα φρύδια σου, αλλά όλοι αυτοί οι μισογύνηδες, που κάθονται σε μια τεράστια αίθουσα και μέρα-νύχτα σχεδιάζουν την καταστροφή μας. Περίμεναν λοιπόν μέχρι να μαδήσει και η τελευταία και έκαναν ένα γερό ντου: «ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΟ ΦΡΥΔΙ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟ». Κοιταζόμασταν αλληθωρισμένες και μαδημένες και αναφωνούσαμε με τρόμο «Χοντρό; ΧΟΝΤΡΟ;... Χοντρό;». Ένας απ’ αυτούς της αίθουσας τότε, μας πέρασε κάτω απ’ την πόρτα ένα μαύρο μολύβι φρυδιών.

eyebrow fails 22 3

Και ήρθαν οι άφρυδες όλες και μάνιασαν με τα μολύβια στο χέρι. Και άρχισαν να φτιάχνουν τα φρύδια του Φράνκενσταιν. Μαύρα με γωνίες, μαύρα τοξωτά, μαύρα, πυκνά και άραχνα. Ήρθαν και αναστέναξαν οι άδειοι θύλακες. Και έτσι κάπως δημιουργήθηκαν τα φρύδια τέρατα που όλοι θαυμάζουμε και χαιρόμαστε γύρω μας. Αυτά τα υβρίδια φρυδιού και μουστακιού. Τα «φρυδομούστακα».

9779 bushy eyebrows brown 3

Γι’ αυτό λοιπόν, αν δεν το δουλεύεις καλά το μολύβι, κάλλιο το λαδομπούκι που γίνεται με το καστορέλαιο -που το βάζεις στα φρύδια το βράδυ και το βρίσκεις μέχρι και στα νύχια των ποδιών το πρωί. Λένε ότι βοηθάει και όντως κάτι κάνει. Πετάχτε τα ρημαδιασμένα μολύβια και κάντε λίγη υπομονή μέχρι το φρύδι να φανεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved