Η Kate Moss αποκάλυψε το ...απλούστατο μυστικό ομορφιάς της!

Πάνω απο 20 χρόνια αφότου έγινε γνωστή, η Kate Moss παραμένει μία απο τις πιο σημαντικές παρουσίες στον χώρο της μόδας. Γι αυτό και αποτέλεσε έκπληξη η αποκάλυψη του ..απλούστατου μυστικού ομορφιάς της.

Η Kate Moss αποκάλυψε το ...απλούστατο μυστικό ομορφιάς της!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στο περιοδικό «W», τα 'παλιά' τρικ την κρατούν νέα και φρέσκια! Η συνήθειά της να βουτά το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό το πρωί, σε συνδυασμό με μερικές φέτες αγγουριού στο πρόσωπο, έχει εμφανή αποτελέσματα, αφού το κρύο νερό προκαλεί τη σύσφιξη των αιμοφόρων αγγείων στο δέρμα και επιπλέον μειώνει το πρήξιμο.

Οι φέτες αγγουριού από την άλλη, έχουν μεγάλη περιεκτικότητα νερού, με αποτέλεσμα να ενισχύουν την ενυδάτωση του δέρματος, καθώς την ίδια στιγμη τα αντιοξειδωτικά του κάνουν το δέρμα να αναζωογονηθεί.

Επιπλέον, η δημοφιλής σταρ του Ηολλυςοοδ δεν πίνει καφέ παρά μόνο σπάνια, ενώ παραδέχθηκε ότι παλιότερα δεν πρόσεχε πολύ τον εαυτό της και την επιδερμίδα της. Άρα μάλλον φταίνε τα γονίδια... τα οποία πιθανόν θα κληρονομήσει και η κόρη της την Lila Grace Moss-Hack, η οποία είναι πολύ περισσότερο μέσα στη μόδα από ότι ήταν η μητέρα της στην ηλικία της. Η Κate Moss δήλωσε συγκεκριμένα: «Ξέρει πολλά περισσότερα από μενα. Γνωρίζει λεπτομέρειες για τα φυτικά και τα οργανικά προϊόντα, και ασχολείται πολύ με τα beauty blogs!»

Και όπως φαίνεται μάλλον θα εξελιχθεί σε μια μικρή fashionista!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved