Οι celebrities εξομολογούνται: «Το beauty μυστικό που έμαθα από την μαμά μου»

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας οι celebrities μας γέμισαν beauty σοφία από την μαμά τους!

Οι celebrities εξομολογούνται: «Το beauty μυστικό που έμαθα από την μαμά μου»

Από τη Χριστίνα Χρόνη

Οι μαμάδες πρέπει κανονικά να γιορτάζουν κάθε μέρα. Είναι το σημαντικότερο και πιο αγαπημένο πρόσωπο στην ζωή μας και με αφορμή την... επίσημη γιορτή τους, ζητήσαμε μερικές celebrity μαμάδες να μας αποκαλύψουν το beauty μυστικό που έμαθαν από την μαμά τους και το οποίο τηρούν ως σήμερα... Δες τι μας απάντησαν.

Δέσποινα Καμπούρη

DESPOINA KAMPOURI


«Το καλύτερο beauty tip που έχω από την μητέρα μου είναι η συνταγή για το τέλειο scrub προσώπου... λάδι και ζάχαρη! Είναι όντως το καλύτερο scub, απομακρύνει στίγματα και νεκρά κύτταρα και το δέρμα μοιάζει να λάμπει από μέσα προς τα έξω. Απλά τέλειο. Ευχαριστώ μαμά!»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

penelope anastasopoulou


«Δεν μου έμαθε κάτι συγκεκριμένο, αυτό που πήρα από εκείνη έγινε μάλλον ασυναίσθητα. Την θυμάμαι πάντα να ενυδατώνει το δέρμα της μετά το μπάνιο με μια κρέμα που μύριζε... μπανάνα (;). Ήταν κάτι λαχταριστό και το κάνω κι εγώ σήμερα ΚΑΘΕ φορά που βγαίνω από το μπάνιο»

Μαρία Κορινθίου

maria korinthiou


«Δεν τηρώ απλά αυτό που μου έμαθε αλλά το έχω κάνει τρόπο ζωής... η μεγαλύτερη συμβουλή της ήταν να μην φοράω συχνά κραγιόν και δεν φοράω σχεδόν ποτέ. Τα χείλη μου έχουν ένα ιδιαίτερο φυσικό χρώμα να φανταστείς που και αυτό με ενοχλεί κάποιες φορές»

Σίσσυ Χρηστίδου

sissy christidou


«Η μητέρα μου πιστεύει στην φυσική ομορφιά και στις natural λύσεις και αυτό είναι κάτι που έχω πάρει κι εγώ. Η συμβουλή της ήταν πολύ νερό και καλός ύπνος... τα ακολουθώ αλλά τα ενισχύω και λίγο. Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή»

Βίκυ Καγιά

vicky kaya


«Η μητέρα μου πίστευε πολύ στον αθλητισμό και κάπως έτσι ξεκίνησα από τα 2 μου χρόνια να αθλούμαι. Ξεκίνησα με baby στίβο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το beauty μυστικό της λοιπόν ήταν το αθλητισμός που αποβάλλει την ένταση και ένα ήρεμο σώμα είναι και όμορφο»

Νόνη Δούνια

noni dounia


«Δεν είμαστε πολύ κοκέτες, η μητέρα μου κι εγώ. Αυτό που με έμαθε ωστόσο είναι να προσπαθώ να ζω την ζωή μου ευτυχισμένα και αυτή είναι η καλύτερη beauty συμβουλή. Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος είναι και όμορφος, σωστά;»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

ntoretta papadimitriou


«Η μεγαλύτερη συμβουλή της μητέρας μου είναι ο ύπνος. Προσπαθώ να την τηρώ αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα όπως πρέπει. Ωστόσο πιστεύω στην beauty δύναμη της ξεκούρασης, είναι το σημαντικότερο»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

ELIANA CHRYSIKOPOULOU


«Η μητέρα μου έχει πάντα άψογα, περιποιημένα άκρα και αυτή είναι η μεγαλύτερη συμβουλή της, να περιποιούμαι τα νύχια μου σχολαστικά. Προσπαθώ να το τηρώ αν και δεν τα καταφέρνω πάντα όμως είναι το πρώτο που προσέχω σε μια γυναίκα»

Μπέττυ Μαγγίρα

betty maggira


«Να κάνω αυτό που αγαπώ και να το κυνηγώ! Αυτή ήταν η συμβουλή που μου μετέφερε η μητέρα μου και την ακολουθώ πάντα και είναι μια beauty συμβουλή. Κάνοντας αυτό που αγαπώ είμαι ήρεμη κι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε άνθρωπο»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved