Προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεται μια γυναίκα στο ντουλάπι της!

Μια γυναίκα θα πρέπει να περιποιείται την επιδερμίδα της είτε είναι έγκυος είτε όχι και αυτό γιατί στην εγκυμοσύνη, το επίπεδο των οιστρογόνων του σώματος και των ορμονών που δίνουν στην επιδερμίδα ελαστικότητα, υγρασία και απαλότητα, ανεβαίνει στα ύψη.

Προϊόντα ομορφιάς που χρειάζεται μια γυναίκα στο ντουλάπι της!

Τι δεν πρέπει να λείπει όμως από το ντουλάπι μιας γυναίκας; Ποια είναι αυτά τα προϊόντα και αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει στο σπίτι της ώστε να φροντίσει σωστά την επιδερμίδα της;

Κορδέλα για τα μαλλιά:

81073467

Μια κορδέλα, που μπορεί να πλένεται εύκολα, χρειάζεται ώστε να μην λερώνονται τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της περιποίησης.

Βαμβάκι:

Cottonballs


Το βαμβάκι είναι χρήσιμο για την αφαίρεση του μακιγιάζ και την εφαρμογή καθαριστικών προϊόντων, όπως ντεμακιγιάζ ή λοσιόν καθαρισμού.

Πετσέτα από ύφασμα φανέλας:

HRH Bath Towel.1


Χρησιμοποιήστε μια πετσέτα από φανέλα, για να αφαιρέσετε προϊόντα από το δέρμα σας.

Μπατονέτες:

1863109


Δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Δεν είναι μόνο χρήσιμες στον καθαρισμό των αυτιών αλλά για να σβήνετε τα τυχόν λάθη από το περίγραμμα των χειλιών, των ματιών ενώ μπορείτε να βάλετε ακόμη και κραγιόν με αυτές.

Χτένα:

201010622315896580X1006Z54i1J6643K1an


Για τα μαλλιά της μια γυναίκα, θα πρέπει να χρησιμοποιεί μια βούρτσα μαλλιών από φυσική τρίχα για να μην τη σπάτε και την ταλαιπωρείτε.

Σκληρή βούρτσα σώματος:

aksessuary dlya bani 09


Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να χρησιμοποιείτε μια σκληρή βούρτσα σώματος για να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας.

Κρέμα σώματος:

Top 5 Body Lotions


Μια κρέμα σώματος, με ευχάριστο άρωμα δεν πρέπει να λείπει από τα καλλυντικά σας. Κάθε φορά, μετά το ντουζ, περάστε όλο το σώμα σας ώστε να το ενυδατώσετε και συνάμα να το αρωματίσετε!

Μεγεθυντικός καθρέφτης:

16326 swab 590 b


Ένας καθρέφτης που σας επιτρέπει να βγάλετε ακόμη και την πιο μικρή τριχούλα από τα φρύδια σας ή να βγάλετε τέλεια το μουστάκι σας με τις ταινίες αποτρίχωσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved