Οι celebrity μανούλες αποκαλύπτουν τα beauty μυστικά τους… Part #1

Mother’s beauty celebrity edition! Part #1 Οι celebrity μανούλες αποκαλύπτουν τα beauty μυστικά τους...

Οι celebrity μανούλες αποκαλύπτουν τα beauty μυστικά τους… Part #1

Τι έκαναν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης; Ποιο προϊόν τις έσωσε; Οι celebrity μανούλες εξομολογούνται τα beauty μυστικά τους στο πρώτο μέρος του Mother’s Beauty Celebrity Edition!

Γράφει η Χριστίνα Χρόνη

Δέσποινα Καμπούρη

DESPOINA 3


«Και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και στην τωρινή έβαζα σε όλο το σώμα αμυγδαλέλαιο. Ενυδατώνει απίστευτα και χαρίζει ελαστικότητα στο δέρμα κι έτσι οι ραγάδες ποτέ δεν ήταν πρόβλημα. Επίσης καθημερινά φορούσα και φοράω ακόμα την κρέμα ματιών και προσώπου Panthenol Extra 24h face/eyes»

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

ELIANA 3


«Το ένα πράγμα που χρησιμοποιούσα συνεχώς και με έσωσε πραγματικά ήταν το Bio Oil. Δεν έκανα ποτέ ραγάδες και το δέρμα μου ήταν απίστευτα απαλό. Συνεχίζω να το φοράω και τώρα, είναι τόσο καλό»

Έλλη Κοκκίνου

ELLI 3


«Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν με έσωσε κάποιο προϊόν αλλά... κάποιες συνήθειες. Έκοψα τα ανθρακούχα ποτά, έριξα τους τόνους, περπατούσα πολύ, έπινα πολύ νερό... Γενικά υιοθέτησα έναν πιο healthy τρόπο ζωής και αυτό φάνηκε τόσο στο σώμα μου όσο και στην εγκυμοσύνη μου που ήταν άψογη»

Σίσσυ Χρηστίδου

SISSY 3


«Βαζελίνη! Η Βαζελίνη με έσωσε πραγματικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το δέρμα μου γενικά είναι ευαίσθητο και φοβόμουν πως θα υποφέρω και θα γεμίσω ραγάδες όμως δεν συνέβη τίποτα από αυτά γιατί έβαζα βαζελίνη συ-νέ-χει-α παντού»

Βίκυ Καγιά

VICKY 3


«Επειδή το δέρμα μου ήταν πολύ ξηρό ήθελα σούπερ ενυδάτωση κι έτσι δοκίμασα το αφρόλουτρο Royal Honey της Apivita. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάτι πιο πλούσιο και ενυδατικό και πραγματικά έκανε θαύματα. Σε συνδυασμό μάλιστα με το λάδι Japanese Camelia της Elemis Που έβαζα στην κοιλιά όχι μόνο δεν έκανα ραγάδες αλλά είχα το τέλειο δέρμα»

Έχεις απορίες σε σχέση με την ομορφιά; Ρώτησέ με ό, τι θέλεις εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved