Το καλοκαίρι έρχεται, η κυτταρίτιδα φεύγει! Αυτές είναι οι 10 τροφές που θα σας βοηθήσουν να την καταπολεμήσετε!

Το καλοκαιράκι είναι μία ανάσα μακριά μας, και έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να το υποδεχτούμε!

Το καλοκαίρι έρχεται, η κυτταρίτιδα φεύγει! Αυτές είναι οι 10 τροφές που θα σας βοηθήσουν να την καταπολεμήσετε!

Έχουμε ήδη κατεβάσει τα καλοκαιρινά ρούχα, έχουμε φυλάξει στο πατάρι τα χειμωνιάτικα, έχουμε φάει το πρώτο παγωτό και φυσικά σκεφτόμαστε από τώρα θάλασσα και διακοπές! Όλα καλά, όλα ωραία, αυτή η κυτταρίτιδα όμως δε λέει να φύγει με τίποτα; Δοκιμάστε τις παρακάτω τροφές και θα δείτε άμεσα αλλαγές στο σώμα σας!

1. Σπαράγγια
Τα σπαράγγια ενισχύουν τις φλέβες και τις αρτηρίες, συγκρατώντας την πίεση του αίματος. Περιέχουν φυλικό οξύ και βοηθάνε στην αποβολή του στρες από τον οργανισμό.

2. Αβοκάντο
Πολλοί υποτιμούν την αξία του αβοκάντο και δε ξέρουν πόσο οφέλιμη τροφή είναι. Αν και έχει πολλά λιπαρά οξέα, η κατάλληλη ποσότητα συμβάλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.

3. Μπανάνα
Η μπανάνα περιέχει κάλιο που ειναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή μας, καθώς μειώνει την κατακράτηση υγρών που συχνά οδηγούν στην εμφάνισή της.

4. Φασολακια
Ένα διαχρονικό φαγητό που έχει λίγες θερμίδες και είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες και φυτικές ίνες. Δοκιμάστε να φτιάξετε καλοκαιρινές, δροσερές συνταγές και δε θα χάσετε!

5. Μούρα
Ένα εποχιακό φρούτο που έχει αντιοξειδωτική δράση και είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Καταπολεμά τις τοξίνες οι οποίες και ευθύνονται για τη δημιουργία της κυτταρίτιδας.

6. Μπρόκολο
Ένα λαχανικό που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή μας!

7. Πορτοκάλια
Αν και χειμωνιάτικο φρούτο μπορούμε να το βρούμε όλες τις εποχές του χρόνου. Πλούσιο σε βιταμίνη C, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και δυναμώνει τα τριχοειδή αγγεία.

8. Ανανάς
Ένα δροσερό και πολύ νόστιμο φρούτο που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και καταπολεμά τις κατακρατήσεις!

9. Σολωμός
Τα Ω3 που περιέχουν τα ψάρια κάνουν πολύ καλό στην επιδερμίδα. Ενδυναμώνουν το καρδιαγγειακό και λεμφικό σύστημα και είναι ιδανική τροφή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

10. Πεπόνι
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά φρούτα. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, έχει λίγες θερμίδες και περιέχει τουλάχιστον ένα ποτήρι νερό ανα φέτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved