Καταπολεμήστε μόνες σας την κυτταρίτιδα στο σπίτι με αυτή τη θαυματουργή σπιτική μάσκα!

Για την πλειοψηφία των γυναικών η κυτταρίτιδα είναι ένας «μπελάς» που παρά τις προσπάθειες για να τον καταπολεμήσει δεν τα καταφέρνει. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες έχουμε κουραστεί και συχνά εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο λάθος μας, καθώς αν και μοιάζει η απαλλαγή από την κυτταρίτιδα όνειρο απατηλό, σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε αισθητά την όψη της επιδερμίδας με σωστή φροντίδα.

Καταπολεμήστε μόνες σας την κυτταρίτιδα στο σπίτι με αυτή τη θαυματουργή σπιτική μάσκα!

Πολλοί ειδικοί συμφωνούν ότι μια κρέμα που καταπολεμά την κυτταρίτιδα πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει καφεΐνη. Η καφεΐνη είναι ένα εξαιρετικό ερέθισμα για το δέρμα, που όταν χρησιμοποιείται σε μια κρέμα ή σε ένα απολεπιστικό, μπορεί να τονώσει την κυκλοφορία του αίματος και να ενεργοποιήσει τα κύτταρα του δέρματος.

Για την μάσκα με καφέ θα χρειαστείτε:
1/4 φλιτζανιού κατακάθια από γαλλικό ή ελληνικό καφέ
1 κ.σ. λάδι ή λίγη κρέμα σώματος
2 κ.γ. ζάχαρη ή χοντρό αλάτι
Διαφανής μεμβράνη για τα τρόφιμα

Ανακατέψτε όλα τα υλικά, μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Έπειτα, εφαρμόστε το μείγμα στις προβληματικές περιοχές και τυλίξτε με τη διάφανη μεμβράνη τροφίμων. Αφήστε το μείγμα να δράσει 20 με 30 λεπτά και τέλος, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Για όσες έχετε έντονο πρόβλημα επαναλάβετε καθημερινά 2 φορές ενώ για απλή συντήρηση εφαρμόστε 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved