«Αυτό το παιδί μοιάζει με πρόβατο»: Πάνω από 4.000 άνθρωποι «ασχολούνται» με τα μαλλιά της Μπλου Άιβι!

Ξεκίνησε από μια γυναίκα στο facebook σαν αστείο και τώρα το "θέμα" πήρε τεράστιες διαστάσεις, έχοντας φτάσει πάνω από 4.000 υποστηρικτές!

«Αυτό το παιδί μοιάζει με πρόβατο»: Πάνω από 4.000 άνθρωποι «ασχολούνται» με τα μαλλιά της Μπλου Άιβι!

Μα γιατί μιλάμε; Για τα μαλλιά της Μπλου Άιβι της μονάκριβης κόρης του Τζέι Ζι και της Μπιγιονσέ!

Η Τζάσμιν Τόλιβερ μέσα από την ιστοσελίδα Change.org έγραψε, ζητώντας "υποστηρικτές": «Ως γυναίκα που αντιλαμβάνομαι την σπουδαιότητα της περιποίησης των μαλλιών, είναι ενοχλητικό να βλέπω ένα παιδί να υποφέρει από την έλλειψη μαλακτικής κρέμας στα μαλλιά του. Οι γονείς της Μπλου Άιβι (Τζέι Ζι και Μπιγιονσέ) αρκετές φορές δεν της έβαλαν μαλακτικό στα μαλλιά, με αποτέλεσμα αυτό το παιδί να έχει κόμπους και απεριποίητα μαλλιά. Παρακαλώ να βγει προς τα έξω ώστε να γίνει κάτι για τα μαλλιά της Μπλου Άιβι».

Οι "υποστηρικτές" που υπογράφουν αυτή την κίνηση είναι χιλιάδες και συνεχώς αυξάνονται, ενώ μερικά από τα σχόλιά τους είναι καυστικά για τους γονείς, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις απολαυστικά!

Μερικά σχόλια που ξεχωρίσαμε:
-Σιχαίνομαι να βλέπω μανάδες να έχουν υπέροχα μαλλιά με προσεγμένα χτενίσματα και τα παιδιά τους να μην τα έχουν χτενίσει ποτέ από την ημέρα που γεννήθηκαν!
-Η "βιαιότητα" στα παιδιά πρέπει να σταματήσει!
-Μανάδες που ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια το μήνα στα μαλλιά τους, δεν επιτρέπεται να αφήνουν το παιδί τους να μοιάζει με πρόβατο!

Πάντως η Τζάσμιν Τόλιβερ έγραψε στο facebook: «Παιδιά χαλαρώστε! Ποτέ δεν πίστευα ότι η γνώμη μου για το ότι πρέπει να χτενίζουμε, βάζουμε μαλακτικό και ενυδατώνουμε τα μαλλιά μας θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα! Κι έμενα μου αρέσει το φυσικό λουκ και το υιοθετώ, αλλά όχι να αφήνουμε και το μαλλί μας στην μοίρα του».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved