Πότε πρόλαβε και... φούσκωσε; Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

«Όχι δεν είναι δίδυμα», έγραψε η μέλλουσα μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με αρκετά φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media, κι όπως όλα δείχνουν η 41χρονη σταρ θα γεννήσει μεγάλο μωράκι, αν κρίνουμε από τη μεγάλη της κοιλίτσα! Ήδη έχει ένα αγοράκι 2 ετών και τόσο εκείνη όσο κι ο σύζυγό της περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι τους.

Ντυμένη στα μαύρα με στενή φόρμα, η όμορφη μαμά έβγαλε φωτογραφία, κρατώντας την κοιλίτσα της, και μόλις την πόσταρε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα like έπεσαν βροχή, ενώ γνωστοί και φίλοι άφησαν το σχόλιό τους!

Η Αλίσα Μιλάνο, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το χαρμόσυνο γεγονός της δεύτερης εγκυμοσύνης της, γράφοντας το εξής: «Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί μας. Ο μικρός μας γιος Μίλο, θα γίνει μεγάλος αδελφός»!

Όπως ήταν φυσικό το νέο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved