Πότε πρόλαβε και... φούσκωσε; Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

«Όχι δεν είναι δίδυμα», έγραψε η μέλλουσα μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με αρκετά φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Πότε πρόλαβε και... φούσκωσε; Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης!

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media, κι όπως όλα δείχνουν η 41χρονη σταρ θα γεννήσει μεγάλο μωράκι, αν κρίνουμε από τη μεγάλη της κοιλίτσα! Ήδη έχει ένα αγοράκι 2 ετών και τόσο εκείνη όσο κι ο σύζυγό της περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι τους.

Ντυμένη στα μαύρα με στενή φόρμα, η όμορφη μαμά έβγαλε φωτογραφία, κρατώντας την κοιλίτσα της, και μόλις την πόσταρε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα like έπεσαν βροχή, ενώ γνωστοί και φίλοι άφησαν το σχόλιό τους!

Η Αλίσα Μιλάνο, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το χαρμόσυνο γεγονός της δεύτερης εγκυμοσύνης της, γράφοντας το εξής: «Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί μας. Ο μικρός μας γιος Μίλο, θα γίνει μεγάλος αδελφός»!

Όπως ήταν φυσικό το νέο έκανε το γύρο του διαδικτύου. Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved