Ερχεται το τέταρτο μωρό! Ποια είναι η διάσημη μανούλα; (εικόνα)

Η ζωή της είναι σαν παραμύθι. Η ξανθιά γαλανόματα με την αγγελική ομορφιά που κατέκτησε το χώρο της μόδας για περισσότερο από μία δεκαετία, περιμένει να γεννήσει το 4ο παιδί της!

Ερχεται το τέταρτο μωρό! Ποια είναι η διάσημη μανούλα; (εικόνα)

Σωστά διαβάσατε! Το διάσημο τοπ μόντελ, που εδώ και χρόνια φιγουράρει στους διεθνείς οίκους μόδας, υπογράφοντας χρυσά συμβόλαια, κατάφερε κι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Και δεν εννοούμε τα χρήματα και τη δόξα.

Ήθελε από μικρή να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει σε μικρή ηλικία πολλά παιδιά! Και τα κατάφερε. Η Ναταλία Βοντιάνοβα, σε λιγότερο από δύο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδάκι της, κι όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Τζάστιν Πόρτμαν, ενώ θα είναι το τέταρτο με το νέο της σύντροφο, Αντουάν Αρνό.

Η διάσημη μαμά, ανέβασε πριν από λίγες μέρες, μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ με φουσκωμένη κοιλίτσα! Ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και ήταν μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της από την στιγμή που έμεινε έγκυος. Ντυμένη απλά μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα κιλά που πήρε μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα.

Δείτε την φωτογραφία που απέσπασε χιλιάδες like στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved