Έξυπνα tips για να δείχνω πιο αδύνατη μετά τη γέννα!

Πολλές γυναίκες μετά τον τοκετό, έχουν άγχος με το πώς θα χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης τους.

Έξυπνα tips για να δείχνω πιο αδύνατη μετά τη γέννα!

Μπορεί μετά τη γέννα, τα περισσότερα κιλά να υποχωρούν, ωστόσο μένουν 5-6 τα οποία έχουν αποθηκευτεί στην κοιλιά και στους γλουτούς.

Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε μερικά έξυπνα tips για να δείχνετε πιο αδύνατη μετά τον τοκετό μέχρι να χάσετε με ηρεμία τα κιλά που έχετε πάρει.

• Καταρχήν τις πρώτες ημέρες, φορέστε ρούχα με χρώματα σκούρα. Είναι γεγονός, ότι το μαύρο, το σκούρο μπλε και γκρι, «κόβουν» πόντους από την σιλουέτα!
• Αποφύγετε παντελόνια με μεγάλες τσέπες κι έντονα κουμπιά. Τονίζουν την κάθε ατέλεια που υπάρχει στο γυναικείο σώμα. Να προτιμάτε αυτά που έχουν ίσια γραμμή. Θα σας κολακέψουν περισσότερο.
• Μακριά από φούστες και φορέματα με βολάν!
• Ο καιρός ανοίγει σιγά σιγά, οπότε αποφύγετε τα πουλόβερ. Λόγω όγκου θα σας παχαίνουν. Μπορείτε να φορέσετε κάποιο πουκάμισο ή φούτερ σε ίσια γραμμή. Υπάρχουν μάλιστα κάποια τα οποία καλύπτουν ακόμη και τους γλουτούς.
• Σε πολλά καταστήματα θα βρείτε, κορμάκια με μεγάλη ελαστικότητα τα οποία μπορείτε να τα φορέσετε κάτω από τα ρούχα σας. Αντί για τους κορσέδες οι οποίοι θα σας ταλαιπωρήσουν, δοκιμάστε να τα φορέσετε!
• Κάθε γυναίκα αγαπάει τα παπούτσια. Και μάλιστα όταν αυτά είναι ψηλοτάκουνα! Μπορεί στην εγκυμοσύνη να τα στερηθήκατε, τώρα όμως φορέστε τα άνετα! Είναι γεγονός ότι αυτά θα σας κάνουν αυτόματα να δείχνετε πιο ψηλή και πιο αδύνατη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved