Απίθανα προϊόντα ομορφιάς για νέες μαμάδες που κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ

Προϊόντα που μια μαμά πρέπει να έχει στο συρτάρι με τα καλλυντικά της.

Απίθανα προϊόντα ομορφιάς για νέες μαμάδες που κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ

Μαμά και κόρη περιποιούνται το πρόσωπό τους

Bigstock

Μπορεί να γίνατε μαμά όμως δεν πρέπει να ξεχάσετε τη γυναίκα που κρύβετε μέσα σας. Θα πρέπει να συνεχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας και να περιποιείστε το δέρμα σας.

Όχι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία σε ακριβά καλλυντικά. Το ότι πληρώνετε πολλά δεν σημαίνει ότι θα πάρετε και πολλά και στην περίπτωση των καλλυντικών, αρκετά ακριβά προϊόντα ομορφιάς δεν ανταποκρίνονται στην τιμή τους.

Ένα φρέσκο και υγιές δέρμα δεν απαιτεί μηνιαία φροντίδα και επίσκεψη σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς, αλλά απαιτεί ενυδάτωση, γι' αυτό μη λέτε ποτέ όχι σε ένα ποτήρι νερό.

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά προϊόντα ομορφιάς που κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ και θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να είστε -και να δείχνετε- όμορφη και λαμπερή, φροντίζοντας μόνο μερικά λεπτά τον εαυτό σας.

Προϊόντα ομορφιάς που όλες οι μαμάδες πρέπει να έχουν στο μπάνιο τους

Eye Patches

Μαμά φοράει eye patches και η κόρη της την παρατηρεί

Bigstock

Αυτά τα Eye Patches θα πρέπει να γίνουν ο καλύτερος φίλος μιας μαμάς. Βοηθούν τα μάτια να ενυδατωθούν, διώχνουν τους μαύρους κύκλους και ξεκουράζουν την περιοχή των ματιών.

Υγρό eye liner

Καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της μαμάς

Bigstock

Ένα καλό υγρό eye liner είναι δύσκολο να το βρει κανείς και τις περισσότερες φορές εμείς οι γυναίκες ξοδεύουμε χρήματα που τελικά δεν αξίζουν.

Προϊόν για τέλεια φρύδια

Γυναίκα φροντίζει και περιποιείται τα φρύδια της

Bigstock

Χωρίς αμφιβολία, τα όμορφα φρύδια φρύδια συμβάλλουν σε μια πιο φρέσκια και ξύπνια εμφάνιση—και αυτό το μαγικό ραβδί είναι ο,τι χρειάζεται μια νέα μαμά να έχει.

Concealer για τους μαύρους κύκλους

omorfia-gia-mamades-proionta-kallintika-(3).jpg

Concealer για τους μαύρους κύκλους

Bigstock

Ποια μαμά προσπαθεί να βρει το μαγικό προϊόν που θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους; 🙋 Λοιπόν, σταματήστε να ψάχνετε και δείτε αυτό το προϊόν. Πείτε αντίο στις σακούλες και το μαύρους κύκλους.

Φύλλο Μάσκας προσώπου

Γυναίκα φορά στο πρόσωπό της φύλλο μάσκας

Bigstock

Οι μάσκες που μοιάζουν με φύλλα, είναι ο,τι καλύτερο μπορεί να έχει η μαμά σε κάβα στο μπάνιο της. Τίποτε άλλο δεν θα σας προσφέρει πιο φρέσκο ​​και ξεκούραστο λουκ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved