Ετσι θα λάμψει το δέρμα μας την ημέρα του ρεβεγιόν!

Οι μέρες πέρασαν και το ρεβεγιόν έφτασε! Αυτές τις μέρες κουραστήκαμε λίγο παραπάνω, ειδικά όσες από εμάς θα έχουμε καλεσμένους στο σπίτι μας.

Ετσι θα λάμψει το δέρμα μας την ημέρα του ρεβεγιόν!

Από τη μία το μαγείρεμα, από την άλλη οι τελευταίες πινελιές στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αυτό που αμελήσαμε είναι το δέρμα μας! Αν είναι λαμπερό θα ακτινοβολεί τη βραδιά εκείνη!

Εμείς σας εξασφαλίσαμε μερικά tips, για να αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας και να στρώσει το μακιγιάζ άψογα.

Καταρχήν καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας. Στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε πίλινγκ. Εμείς σας προτείνουμε το παρακάτω που έχει βάση το μέλι.

Θα χρειαστείτε 1 κ.γ μέλι, 1 κ.γ κρυσταλλική ζάχαρη και 1 κ.γ ζεστό γάλα. Θα ανακατέψετε τα υλικά σε ένα μπολ ώστε να γίνει το μίγμα παχύρευστο. Είναι έτοιμο!

Αφού λοιπόν έχετε καθαρίσει καλά το δέρμα σας, θα ρίξετε στο πρόσωπό σας ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Μετά θα το σκουπίσετε ταμπονάροντάς το με καθαρή πετσέτα. Απλώστε το μίγμα σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια και κάντε κυκλικές κινήσεις για περίπου δύο λεπτά. Μπορείτε να τρίψετε και στα χείλη σας.

Στην συνέχεια ξεπλένετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό και μετά με κρύο για να κλείσουν οι πόροι. Βάζετε την ενυδατική σας κρέμα και το δέρμα σας ήδη θα έχει αποκτήσει την λάμψη που του έλειπε!

Λίγο πριν την έξοδό σας το ενυδατωμένο σας πρόσωπο είναι έτοιμο να δεχτεί το γιορτινό μακιγιάζ. Θα ξεκινήσετε με το μεικ απ, μετά θα βάλετε το κονσίλερ και στην συνέχεια μία πούδρα λάμψης.

Αφού βάψετε τα μάτια σας, θα βάλετε ρουζ και στην συνέχεια θα απλώσετε με πινελάκι το κραγιόν στα χείλη σας.

Είστε έτοιμες για το ρεβεγιόν! Καλή σας διασκέδαση και καλά Χριστούγεννα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved