Θαυματουργή μάσκα προσώπου για να αντιμετωπίσουμε τις κρύες μέρες!

Ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά και το δέρμα μας είναι πιο αφυδατωμένο και ξηρό από ποτέ. Τις κρύες μέρες του χειμώνα, η επιδερμίδα μας είναι παρά πολύ ευαίσθητη. Το δέρμα «τραβάει» και ότι κρέμα κι αν βάλουμε δεν μας ικανοποιεί.

Θαυματουργή μάσκα προσώπου για να αντιμετωπίσουμε τις κρύες μέρες!

Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε μία σπιτική μάσκα προσώπου, η οποία έχει θαυματουργά αποτελέσματα. Δύο υλικά χρειάζονται και είναι σίγουρο ότι τα έχετε ήδη στο σπίτι σας. Μπανάνες και μέλι.

Η μπανάνα προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση στην επιδερμίδα κα εξαφανίζει δια μαγείας την ξηρότητα που εμφανίζεται λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Λιώνετε τη μπανάνα σε ένα μπολ και ρίχνετε μία κουταλιά της σούπας, μέλι. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν μείγμα. Η μάσκα είναι έτοιμη! Στην συνέχεια τοποθετήστε την στο πρόσωπό σας, αφού το έχετε πλύνει καλά, και την αφήνετε να δράσει περίπου 15 λεπτά. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό.

Το δέρμα σας είναι πλήρως ενυδατωμένο. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν είστε αλλεργική σε κάποιο από τα παραπάνω υλικά, μην την χρησιμοποιήσετε, ενώ αν έχετε δερματικά προβλήματα καλό θα είναι να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία με τον δερματολόγο σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved