Καταπολεμήστε τα σημαδάκια της ακμής με σπιτική μάσκα!

Ο αιώνιος εχθρός του δέρματος είναι η ακμή. Αφού περάσει όμως με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που θα δώσει ο δερματολόγος στο παιδί σας ή σε εσάς, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μείνουν μικρά σημαδάκια.

Καταπολεμήστε τα σημαδάκια της ακμής με σπιτική μάσκα!

Λογικό είναι το παιδί να αγανακτεί βλέποντας τα στο πρόσωπό του. Και δεν είναι μόνο τα παιδιά βέβαια αλλά ακόμη κι εσείς μπορεί να είχατε ακμή στο παρελθόν και τα σημάδια μέχρι τώρα να σας ταλαιπωρούν και να σας ενοχλούν.

Εμείς όμως θα σας δώσουμε τη λύση και μάλιστα με αγνά προϊόντα, που έχετε στην κουζίνα σας. Η συγκεκριμένη μάσκα θα μειώσει πολύ τα σημάδια αυτά και το δέρμα σας θα είναι καθαρό και λαμπερό.

Τι θα χρειαστείτε;

• 1 κ.σ. μέλι
• 1 κ.σ. μοσχοκάρυδο
• 1 κ.σ. κανέλα

Θα βάλετε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ. Θα τα ανακατέψετε και στην συνέχεια το μείγμα θα το τοποθετήσετε στο πρόσωπό σας, αφού πρώτα το έχετε καθαρίσει πολύ καλά. Θα αφήσετε την μάσκα να δράσει για περίπου μισή ώρα και μετά θα ξεπλύνετε με χλιαρό νερό!

Μπορείτε να κάνετε την συγκεκριμένη μάσκα δύο φορές την εβδομάδα, αφού πρώτα όμως συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας! Μην ξεχνάτε ότι κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή αν είναι ευαίσθητο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved