Φτιάξτε μόνες σας μάσκα προσώπου από άμμο για γάτες!

Κάποια πράγματα που μπορεί να τα έχουμε σπίτι μας και να απευθύνονται για ζώα, ίσως είναι κατάλληλα για εμάς για άλλη χρήση! Για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο όμως.

Φτιάξτε μόνες σας μάσκα προσώπου από άμμο για γάτες!

Έχετε γάτα; Αν ναι, ετοιμαστείτε να φτιάξετε από την άμμο της, την καλύτερη μάσκα προσώπου! Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται η άμμος για γάτες, όχι φυσικά η χρησιμοποιημένη, είναι καθαρός ηφαιστειακός άργιλος! Σωστά διαβάσατε! Είναι μία πιο οικονομική λύση μιας και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τις μάσκες προσώπου με άργιλο που πωλούνται στα καταστήματα !

Πώς θα την φτιάξετε; Βράζετε σε ένα μπολ 2 κουταλιές της σούπας άμμο για γάτες.
Ρίχνετε νεράκι ίσα ίσα μέχρι να καλυφθεί η άμμος. Προαιρετικά προσθέτετε λίγο αιθέριο έλαιο . Ανακατεύετε πολύ καλά και ζεσταίνετε το μίγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 15-20 δευτερόλεπτα, μέχρι να ζεσταθεί λίγο.

Στη συνέχεια απλώνετε απαλά με το χέρι σας το «λασπωμένο» νερό, προσπαθώντας όσο μπορείτε να αποφύγετε τους κόκκους της άμμου. Μην ξεχνάτε, αυτό που θέλετε είναι το μόνο το νεράκι!

Θα αφήσετε τη μάσκα για περίπου δέκα λεπτά. Το πρόσωπό σας θα γίνει άσπρο. Στην συνέχεια θα ξεπλένετε με χλιαρό νερό και θα βάλετε την ενυδατική σας κρέμα!
Το δέρμα σας δεν θα το αναγνωρίζετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved