Έχετε σπυράκια; Καταπολεμήστε τα…με μήλο!

Ένα πράγμα που ζηλεύουμε όλες οι γυναίκες, είναι η καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς σπυράκια. Δυστυχώς όμως ένα μεγάλο μέρος, αντρών και γυναικών ταλαιπωρείται από τα κόκκινα αυτά σημαδάκια!

Έχετε σπυράκια; Καταπολεμήστε τα…με μήλο!

Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε στο σπίτι μία μάσκα με μήλο, με την οποία θα δείτε σιγά σιγά ότι τα σπυράκια θα αποτελέσουν παρελθόν.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε είναι δύο. 1 κόκκινο ή πράσινο μήλο και μέλι. Βάλτε το μήλο στο μπλέντερ, χωρίς τα κουκούτσια και προσθέστε 3 κουταλιές μέλι. Μόλις γίνει ομοιογενές μείγμα, απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε την για περίπου 20 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Την συγκεκριμένη μάσκα μπορείτε να την κάνετε 1-2 φορές την εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση όμως, προτού την φτιάξετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον δερματολόγο σας, ο οποίος θα σας συμβουλεύσει για το αν πρέπει να την κάνετε ή όχι. Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που τις περισσότερες φορές για να καταπολεμηθεί, χρειάζεται φαρμακευτική θεραπεία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved