Είναι το δέρμα σας κουρασμένο και λιπαρό; Φτιάξτε μόνες σας μία μάσκα προσώπου στο λεπτό!

Η εβδομάδα έχει φτάσει στο τέλος της και θέλετε πώς και πώς να πάτε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε. Η κούραση όμως δεν είναι μόνο σωματική. Τα σημάδια της τα έχει αφήσει πάνω στο δέρμα σας, το οποίο δείχνει κουρασμένο και λιπαρό.

Είναι το δέρμα σας κουρασμένο και λιπαρό; Φτιάξτε μόνες σας μία μάσκα προσώπου στο λεπτό!

Εμείς σας έχουμε τη λύση! Φτιάξτε στο σπίτι γρήγορα και εύκολα μία θρεπτική μάσκα που θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται σαν μικρού παιδιού!

Θα χρειαστείτε 1 μήλο, 1 κ.σ γιαούρτι, 1 κ.γ corn flower και 1 κ.γ μέλι. Αρχικά πλένετε το μήλο, το καθαρίζετε και το κόβετε σε κομμάτια. Στην συνέχεια θα το αλέσετε για ένα περίπου λεπτό. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύετε πολύ καλά.

Αφού έχετε ήδη πλύνει το πρόσωπό σας, απλώνετε τη μάσκα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Την αφήνετε για 15-20 λεπτά. Μόλις περάσουν, θα την ξεβγάλετε πρώτα με χλιαρό νερό και στην συνέχεια με κρύο.

Το δέρμα σας αμέσως θα δείξει ξεκούραστο και για καλύτερα αποτέλεσμα θα πρέπει να βάλετε και την δική σας ενυδατική κρέμα.

Προσοχή! Σε περίπτωση που έχετε δερματικά προβλήματα ή ακμή και κάνετε κάποια θεραπεία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον δερματολόγο σας, όπου εκείνος θα σας πει αν θα πρέπει να κάνετε την συγκεκριμένη μάσκα ή όχι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved