Εξι μικρά μυστικά για ένα τέλειο δέρμα!

Ένα λαμπερό δέρμα είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας. Κάποιες γυναίκες έχουν γεννηθεί με αυτό το θείο δώρο. Οι περισσότερες όμως στο παρελθόν αλλά ακόμη και τώρα έχουμε αρκετά προβλήματα με την επιδερμίδα μας.

Εξι μικρά μυστικά για ένα τέλειο δέρμα!

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 6 μικρά μυστικά, που αν τα ακολουθήσετε θα έχετε ένα όμορφο και γεμάτο υγεία δέρμα.

• Όχι στο κάπνισμα. Φανταστείτε λοιπόν δύο ανθρώπους με το ίδιο DNA. Ο ένας από αυτούς είναι καπνιστής και ο άλλος δεν είναι. Υπάρχει διαφορά στο δέρμα τους; Οι ειδικοί λένε ναι, αφού οι τελευταίες έρευνες που έχουν γίνει, έδειξαν ότι η πρόωρη γήρανση οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην κακή συνήθεια του τσιγάρου.
• Το αντηλιακό θα πρέπει να γίνει ο αχώριστος φίλος σας. Ο ήλιος πια είναι εξαιρετικά βλαβερός και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο δέρμα, ακόμη και το χειμώνα.
• Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για ένα ωραίο δέρμα αλλά και η χρήση ρετινοειδών. Οι δερματολόγοι είναι υπέρ στη χρήση τους, αν και αρχικά μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα, ερυθρότητα αλλά και ξεφλούδισμα του δέρματος. Πριν όμως προμηθευτείτε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
• Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα για την επιδερμίδα σας. Ένα καλό σαπούνι καθαρισμού και μία κρέμα που θα σας συστήσει ο δερματολόγος σας είναι υπεραρκετά για μία όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
• Όλα τα πράγματα έτσι και αυτό χρειάζεται υπομονή. Το δέρμα δεν φτιάχνει από τη μία μέρα στην άλλη. Χρειάζεται το χρόνο του. Για αυτό δεν θα πρέπει να διακόψετε καμία θεραπεία που ήδη ακολουθείτε.
• Φρούτα και λαχανικά σε συνδυασμό με άσκηση, είναι ότι καλύτερο όχι μόνο για την υγεία σας αλλά και για τον καθρέφτη του προσώπου σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved